Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΔΕΝ υπάρχει ΑΥΤΟ που έκανε μια μικρούλα στο σπίτι της!Η εξήγηση της μικρής τους άφησε ΟΛΟΥΣ άφωνους! (ΦΩΤΟ)



Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Μια μητέρα τράβηξε φωτογραφία την κόρη της, θεωρώντας αστείο αυτό που έκανε στην τουαλέτα στο σπίτι τους, στο Μίσιγκαν. Ετοιμαζόταν να στείλει την φωτογραφία στον σύζυγό της για να του δείξει τι έκανε η κόρη τους, μέχρι που το κοριτσάκι της εξήγησε ότι έκανε άσκηση σε περίπτωση… ένοπλης επίθεσης στο σχολείο του.
«Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία πιστεύοντας ότι ήταν αστεία. Θα την έστελνα στον σύζυγό μου για να του δείξω τι αταξίες ετοίμαζε να κάνει η τριών ετών κόρη μας. Όμως, όταν μου είπε τι έκανε, κατέρρευσα. Έκανε άσκηση σε περίπτωση αποκλεισμού του σχολείου της και του τι πρέπει να κάνεις αν απομονωθείς σε μια τουαλέτα. Σε μια στιγμή όλη η αθωότητα που πίστευα ότι διακατείχε την κόρη μου, είχε εξαφανιστεί.
    Πολιτικοί κοιτάξτε, αυτό είναι το παιδί σας, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, τα δισέγγονά σας και οι μελλοντικές γενιές που θα ‘ρθουν. Θα ζήσουν τις ζωές τους σε έναν κόσμο βασισμένο στις αποφάσεις σας. Είναι μετά βίας τριών ετών και θα κρύβονται σε τουαλέτες, ενώ θα στέκονται όρθια πάνω από τις λεκάνες. Δεν ξέρω τι θα είναι σκληρότερο γι’ αυτά. Προσπαθώντας να παραμείνουν ήσυχα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είτε προσπαθώντας να διατηρήσουν την ισορροπία τους χωρίς να γλιστρήσουν; Δεν προσποιούμαι ότι έχω όλες τις απαντήσεις ή ακόμα κι ένα ίχνος ιδέας από αυτές, αλλά αν δεν θέλετε τα παιδιά σας να στέκονται πάνω σε μια τουαλέτα, πρέπει να κάνουμε κάτι!» γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook, η μητέρα της μικρής, Στέισι Γουέρμαν Φίλεϊ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου