Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΖΗΤΟΥΣΕ απελπισμένα ΒΟΗΘΕΙΑ αυτός ο ελέφαντας για να….ΦΩΤΟ



Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Δείτε τις φωτογραφιες που θα σας καθηλώσουν. Συγκινούν οι φωτογραφίες του ελέφαντα που αναζητούσε ανθρώπινη βοήθεια για να του αφαιρέσουν το δόρυ που τον είχε χτυπήσει σε ένα από τα αυτιά του.
Ο 47χρονος ελέφαντας κατάφερε να φτάσει σε ένα σημείο με οικολόγους, με το μακρύ δόρυ που τον βασάνιζε να προεξέχει. Πριν από δύο χρόνια, ο ελέφαντας Tim είχε δεχτεί χτύπημα από δόρυ στην πλάτη του.
Η ίδια ομάδα οικολόγων στο Εθνικό Πάρκο Amboseli εξεπλάγη που τους προσέγγισε ξανά. Αυτή τη φορά είχε χτυπηθεί από δόρυ στο αυτί του. «Όπως μετρούσα τα ζώα, μου είπαν ότι ένας από τους ελέφαντες που είχαμε φροντίσει έρχεται γρήγορα προς το μέρος μας. Πράγματι ήταν ο Tim. Ήμουν ενθουσιασμένος που τον έβλεπα. Όταν πλησίασε κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Προεξείχε ένα δόρυ από το κεφάλι του και είχε μια τεράστια πληγή που αιμορραγούσε. Είχε χτυπηθεί και με μια μεγάλη πέτρα», δήλωσε στο Daily Nation ο David Bates, ένας από τους ανθρώπους που τον βοήθησαν.
TIMELEPHANT_577_355 αρχείο λήψης
Η ομάδα παρακολουθούσε τον ελέφαντα μέχρι την επόμενη μέρα που ένας κτηνίατρος μπορούσε να βοηθήσει. Αφού τον αναισθητοποίησαν, του αφαίρεσαν το δόρυ και πλέον έχει αναρρώσει πλήρως, σύμφωνα με άρθρο.
Πηγή: Metro
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου