Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Καναδάς Απίστευτο: Γλίτωσε από επίθεση αρκούδας με μια γροθιά..



Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤

Η αρκούδα, η οποία υπολογίζεται πως ζύγιζε 145 κιλά, απομακρύνθηκε μετά το χτύπημα του Καναδού άντρα, βάζοντας τέλος στη «μάχη»

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τον 61χρονο Ρικ Νέλσον από τον Καναδά, ο οποίος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, όταν βρέθηκε μπροστά του ένα μικρό αρκουδάκι. Στη συνέχεια, ωστόσο, ξεπρόβαλε και η μητέρα του από το δάσος, η οποία αμέσως επιτέθηκε στον άντρα.

Ο Νέλσον, ο οποίος είναι πρώην μποξέρ, αντέδρασε άμεσα και άρχισε να γρονθοκοπεί τη μεγάλη μαύρη αρκούδα, η οποία ζύγιζε 145 κιλά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο θαρραλέος άντρας, η μύτη της αρκούδας μάτωσε, με αποτέλεσμα το ζώο να σταματήσει την επίθεση.

Μετά τα χτυπήματα του 61χρονου άντρα, το άγριο ζώο παραιτήθηκε από τη μάχη και απομακρύνθηκε πάλι μέσα στο δάσος. Ο Νέλσον υπέστη μόνο επιφανειακές πληγές στο πρόσωπο και το στήθος του.

Ο ήρωας του περιστατικού δήλωσε μετά την περιπέτειά του: «Απλώς γύρισε και απομακρύνθηκε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, ακολουθώντας το μικρό της. Οπότε, πραγματικά στάθηκα πολύ τυχερός εκείνη τη στιγμή».

Παρά τη βίαιη «αναμέτρηση» με την μαύρη αρκούδα, ο Νέλσον υποστήριξε πως δεν θέλει οι άνθρωποι να φοβούνται τις αρκούδες μετά από αυτήν την είδηση.

Σημειώνουμε πως το καναδικό υπουργείο Περιβάλλοντος αποκάλυψε πως οι μαύρες αρκούδες σπάνια επιτίθενται στους ανθρώπους, καθώς αποφεύγουν οποιαδήποτε επαφή.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου