Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ...Δεν ήξερε από πού να φύγει η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1!! Το «άδειασμα» της Στεφανίδη στη Ρίτσα Μπιζόγλη!(ΒΙΝΤΕΟ)



Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Την ενόχλησή
της για το γεγονός ότι τα ΜΜΕ ασχολούνται με τους αθλητές μόνο κάθε 4 χρόνια εξέφρασε η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη στη δημοσιογράφο Ρίτσα Μπιζόγλη.
Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τουλάχιστον τώρα θα ασχολούμαστε μαζί σας πιο συχνά και όχι κάθε 4 χρόνια, για να πάρει την «αποστομωτική» απάντηση της Στεφανίδη, πως «όχι μόνο κάθε 4 χρόνια θα συνεχίζετε να ασχολείστε…».
Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο η Ρίτσα Μπιζόγλη φαίνεται πως ήρθε σε άβολη θέση και προσπάθησε να ξεπεράσει το θέμα με χιούμορ…
Το στιγμιότυπο μετά το 2.35 του παρακάτω βίντεο
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙ @ ΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !!! ??? ΉΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ (ΠΑΛΙ ΕΣΥ?) Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ!

Untitled
Αποσπασμένος στο γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη ήταν ο αθλητικός συντάκτης της ΕΡΤ Βασίλης Παπανικολάου, που προσέβαλε και επιτέθηκε με ανοίκειο τρόπο στην χρυσή Ολυμπιονίκη του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη, επειδή είπε πως δεν ήξερε την “Αυγή”.
Υπενθυμίζεται, πως ο κ. Παπανικολάου έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook για την Στεφανίδη: “…και μόνο που αναρωτιέσαι τι διάολο είναι αυτή η Αυγή κάτι δείχνει. Είναι λίγο γκάου η Κατερίνα μας ή λάθος κάνω;” (διαβάστε ΕΔΩ σχετικά).
Ειδικότερα, ο κ. Παπανικολάου ήταν αποσπασμένος από την ΕΡΤ στο γραφείο Γεροβασίλη από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016.
Δείτε εδώ το σχετικό ΦΕΚ:
fek_diorismos_gerovasili
Όπως είναι λογικό το θέμα λαμβάνει και πολιτική διάσταση, αφού ο εν λόγω δημοσιογράφος, που επιτέθηκε μέσω του λογαριασμού του στο facebook στην Κατερίνα Στεφανίδη ήταν πολύ κοντά στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ και… προφανώς εξακολουθεί να είναι, δίνοντας έτσι συνέχεια στο φαινόμενο της στοχοποίησης Ολυμπιονικών από τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε μέσω της επίθεσης της «Αυγής» στον Πύρρο Δήμα, ή τις νουθετήσεις πάλι της «Αυγής» στην Στεφανίδη, αλλά και τις προσβολές Κυρίτση στους Ολυμπιονίκες του 2004.
Μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Παπανικολάου παραδέχθηκε και πάλι μέσω facebook, ότι ήταν στο γραφείο της Γεροβασίλη.
papanikolaou_ert

Πηγή ➤makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου