Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Τεράστια ανατροπή στο θέμα με τις «περούκες» στη Νέα Υόρκη-Φάντασμα έγραψε το τηλεγράφημα για τους δημοσιογράφους και τον Παππά στην Ν.Υόρκη;



Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Μετά την θύελλα που προκάλεσε η
είδηση ότι δύο δημοσιογράφοι και συγκεκριμένα οι μέχρι πρότινος ανταποκριτές του Star και του Alpha, στη Νέα Υόρκη, Δημήτρης Σουλτογιάννης και Θάνος Δημάδης, παρακολουθούσαν τον Νίκο Παππά, ο «πραγματικός πρωταγωνιστής» βάζει τα πράγματα στην θέση τους.
Αρχικά, είχε γίνει γνωστό ότι το επίμαχο τηλεγράφημα που έβαλε «φωτιά» στα δημοσιογραφικά και πολιτικά γραφεία το βράδυ της περασμένης Κυριακής είχε στείλει ο δημοσιογράφος και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Συντακτών Γ.Μηλιώνης, με την ιδιότητα του απεσταλμένου του ΑΠΕ, προκειμένου να καλύψει το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη.
Ωστόσο πέντε ημέρες μετά και πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής, έγινε γνωστό ότι ο κύριος Μηλιώνης ουδέποτε έστειλε τέτοιο τηλεγράφημα.
O ίδιος μάλιστα όχι απλά παίρνει αποστάσεις, αλλά «αδειάζει» ξεκάθαρα, το ΑΠΕ.
Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ στο typologies.gr
Τις τελευταίες ημέρες πληροφορήθηκα ότι το όνομά μου ενεπλάκη στην περιβόητη ιστορία “με τις περούκες” στην Ν. Υόρκη.
Περίμενα από όσους έχουν την επαγγελματική, δεοντολογική και ηθική ευθύνη να αποκαταστήσουν πλήρως την αλήθεια γύρω από το σχετικό τηλεγράφημα του ΑΜΠΕ.
Δεν το έπραξαν.
Κατόπιν τούτου, δηλώνω ανοιχτά και υπεύθυνα ότι ο συντάκτης του εν λόγω τηλεγραφήματος ΔΕΝ είμαι εγώ.
Τα κείμενα τα οποία αποστέλλω στο ΑΜΠΕ φέρουν πάντοτε την υπογραφή μου, είτε με πλήρη αναφορά του ονόματος μου, είτε με τα αρχικά Γ.Μ
Η μέχρι τώρα σιωπή μου, υπαγορεύθηκε από καθαρά λόγους επαγγελματικής ευσυνειδησίας και υπευθυνότητας, δεδομένου ότι βρισκόμουν σε αποστολή κάλυψης της επίσκεψης του πρωθυπουργού ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ στην Ν. Υόρκη και της παρέμβασής του στην ΓΣ του ΟΗΕ.
Εξαιτίας αυτού δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να θέσει υπεράνω τέτοιας σημασίας γεγονότος, την διευθέτηση ενός προσωπικού ζητήματος, πολύ περισσότερο που η αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος μου είναι αποκλειστική ευθύνη άλλων.
Είναι επιβεβλημένο να δοθoύν άμεσα εξηγήσεις και να λυθεί η απορία σε όλους μας για το ποιος είναι τελικά ο συντάκτης του γραφήματος. Αν δεν είναι ο κύριος Μηλιώνης, ο οποίος μετ επιφάσεως δηλώνει πως δεν είναι, τότε ποιος έστειλε το «καυτό» ρεπορτάζ από τη Νέα Υόρκη;
Πώς σχολίασαν οι δημοσιογράφοι Σουλτογιάννης-Δημάδης τη δήλωση-βόμβα του απεσταλεμένου του ΑΠΕ
O Δημήτρης Σουλτογιάννης έγραψε στην προσωπική του σελίδα: «Μάλιστα. Ο απεσταλμένος του ΑΠΕ στη Νέα Υόρκη δεν ήταν αυτός που υπογράφει τα ΨΕΜΑΤΑ περί συλλήψεως και το υπόλοιπο δημοσίευμα με τα αισχρά ψεύδη. Άρα ποιος; Θα μας απαντήσουν εκεί στο ΑΠΕ; Ο απεσταλμένος του ΑΠΕ που πληρώνεται από το Ελληνικό δημόσιο για να δίνει ειδήσεις από τη Νέα Υόρκη δεν έδωσε την είδηση από τη Νέα Υόρκη… μάλλον περίμενε κάποιον άλλον να τη δώσει…».
Από την πλευρά του ο Θάνος Δημάδης σχολίασε: «Ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ επί πέντε μέρες σιωπούσε στην επιχείρηση σπίλωσης μου από το δολοπλόκο δελτίο Τύπου του και του ΑΠΕ. Έχει κι αυτός ακέραιη την ευθύνη για τον εξευτελισμό και την ηθική βλάβη που υπέστην στην σπίλωση της δημοσιογραφικής και προσωπικής υπόληψης μου από ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ που με παρουσίασαν ως συλληφθέντα από το FBI και κατηγορούμενο για πλαστογραφία, πλαστοπροσωπία, αντιποίηση αρχής από την αμερικανική αστυνομία».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου