Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Αυτός είναι ο εραστής της συζύγου του πρέσβη – Ομολόγησε το έγκλημα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ )

Αυτός είναι ο εραστής της συζύγου του πρέσβη – Ομολόγησε το έγκλημα (ΦΩΤΟ)


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Αυτός είναι ο εραστής της συζύγου του πρέσβη – Ομολόγησε το έγκλημα
Οι αρχές της Βραζιλίας ανέκριναν στη διάρκεια της νύκτας τον αστυνομικό, Sergio Gomes Moreira Filho, σε σχέση με την δολοφονία του πρεσβευτή της Ελλάδας στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, ο στρατιωτικός αστυνομικός φέρεται να έχει ομολογήσει την δολοφονία του πρέσβη.
Δείτε τη φωτογραφία του, που δημοσιεύει η odia.ig.com.br
Η εφημερίδα O Globo, επικαλούμενη μέλη της οικογένειας του αστυνομικού, ανέφερε πως ο αστυνομικός ανακρίθηκε επί ώρες σχετικά με τον Έλληνα πρεσβευτή Κυριάκο Αμοιρίδη.
Εδώ να σημειώσουμε πως εκτός από τον στρατιωτικό αστυνομικό Sergio Gomes Moreira Filho, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για δύο ακόμη συνεργούς του, των οποίων οι ταυτότητες δεν έχουν αποκαλυφθεί.
Οι δύο αυτοί, κατέθεσαν πως η Φρανσουάζ Αμοιρίδη ήταν ο «εγκέφαλος» του σχεδίου δολοφονίας, με την ίδια να το αρνείται.
Ο στρρατιωτικός αστυνομικός και κατά τα φαινόμενα εραστής της, ανήκε στην κατηγορία Apt A (δηλαδή ικανός να υπηρετήσει σε οποιαδήποτε υπηρεσία) και τελικά ομολόγησε το έγκλημα όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν βίντεο στο οποίο ο ίδιος έχει καταγραφεί να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι το μοιραίο βράδυ.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ! ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ… ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΦΟΝΟ!!! 


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ομολόγησε το φόνο του πρέσβη ο εραστής της συζύγου του
Ο 29χρονος στρατιωτικός που φέρεται να διατηρούσε σχέση με τη σύζυγο του πρέσβη, Φρανσουάζ Αμοιρίδη, Sergio Gomes Moreira Filho σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ομολόγησε το έγκλημα.
Επιπλέον, οι δύο συνεργοί του ανέφεραν ότι ο ιθύνων νους της δολοφονίας είναι η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, ωστόσο εκείνη φέρεται να το αρνείται.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Sergio Gomes Moreira Filho εμφανίζεται σε ένα βίντεο που τον απεικονίζει να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι του Ελληνα πρέσβη.
Ενημέρωση 16:10 
Ο γενικός εισαγγελέας φέρεται να συγκέντρωσε αρκετά στοιχεία που ενοχοποιούν το «ζεύγος», ζητώντας τη σύλληψή τους μετά την ανάκριση που υποβλήθηκαν
Τη σύλληψη της συζύγου του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, Φρανσουάζ και του φερόμενου ως εραστή της, Βραζιλιάνου αστυνομικού Σέρζιο Γκόμες, ζήτησε ο γενικός εισαγγελέας, καθώς φαίνεται πως συγκέντρωσε αρκετά στοιχεία, βάσει των οποίων το «ζεύγος» ενοχοποιείται για τη δολοφονία του Έλληνα διπλωμάτη.
Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για έγκλημα πάθους, το οποίο είχαν διαβλέψει οι αρχές. Ο Κυριάκος Αμοιρίδης, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε λευκό αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει, είχε εξαφανιστεί για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες, ενώ είχε επικρατήσει σύγχυση σχετικά με την απουσία του, καθώς εμφανιζόταν να έχει άδεια μέχρι τις 9 Ιανουαρίου.
Όπως αναφέρεται βρέθηκε αίμα του Έλληνα διπλωμάτη στον καναπέ του σπιτιού της γυναίκας του στην περιοχή Nova Iguaçu, όπου έκαναν διακοπές, και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο Αμοιρίδης σκοτώθηκε εκεί πριν μεταφερθεί στο λευκό αυτοκίνητο όπου και απανθρακώθηκε. Η αστυνομία μάλιστα γνωρίζει ακριβώς την ώρα που έγινε η μεταφορά, περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης και σύντομα θα γίνουν και ανακοινώσεις.
Πριν λίγο η Βραζιλιάνα σύζυγός του, Φρανσουάζ Αμοιρίδη, έφτασε ξανά στο αστυνομικό τμήμα, συνοδευόμενη από τρεις αστυνομικούς.
Σύμφωνα με όσα διαρρέουν, η σύζυγός του είχε σχέση με αστυνομικό, ο οποίος έχει επίσης προσαχθεί από χθες το βράδυ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου