Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Μετανάστης κλοτσάει κοπέλα μέσα στο μετρό και την πετάει από τις σκάλες με το πρόσωπο με τους φίλους του απλώς να κοιτούν να γελάνε και να την κλέβουν κιόλας (ΒΙΝTΕΟ)

Μετανάστης κλοτσάει κοπέλα μέσα στο μετρό και την πετάει από τις σκάλες με το πρόσωπο με τους φίλους του απλώς να κοιτούν να γελάνε και να την κλέβουν κιόλας (ΒΙΤΝΕΟ)


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Κάμερα κλειστού κυκλώματος στο μετρό του Βερολίνου καταγράφει τη στιγμή που νεαρός άνδρας, σηκώνει το πόδι του και κλωτσάει μια γυναίκα τη στιγμή που κατεβαίνει τις σκάλες. Η κοπέλα σωριάζεται στο πάτωμα και φαίνεται να έχει χτυπήσει στο πρόσωπο. Κοιτάει σαστισμένη προσπαθώντας να καταλάβει τι συνέβη.

 Οι τρεις φίλοι του άνδρα κοιτούν την κοπέλα χωρίς να κάνουν τίποτα και σκύβουν απλά για να σηκώσουν το μπουκάλι μπίρας που έπεσε από τα χέρια του φίλους τους. Αμέσως άλλοι περαστικοί έτρεξαν να βοηθήσουν τη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 27 Οκτωβρίου, αλλά τώρα δόθηκε το απόσπασμα στη δημοσιότητα. Οι αρχές τις Γερμανίας μετά από έρευνα και μήνυση της νεαρής κοπέλας εντόπισαν τον δράστη και τους φίλους του οι οποίοι ήταν αλλοδαποί μετανάστες από τις ανατολικές χώρες.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου