Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Νέες τουρκικές απειλές προς την Ελλάδα: Δώστε μας τους «8» πραξικοπηματίες, αλλιώς θα σας πνίξουμε στους λαθρομετανάστες! «Κεραυνοί» Ερντογάν: «Ο Τσίπρας μου είχε υποσχεθεί ότι θα τους παρέδιδε σε 15 – 20 μέρες!

Νέες τουρκικές απειλές προς την Ελλάδα: Δώστε μας τους «8» πραξικοπηματίες, αλλιώς θα σας πνίξουμε στους λαθρομετανάστες!  «Κεραυνοί» Ερντογάν:


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Δεν πρόλαβε να εκδοθεί η απόφαση για την μη έκδοση των 8 τούρκων στρατιωτικών και ήδη οι τούρκοι υπέβαλλαν από τη μία ένα νέο αίτημα και από την άρχη προχώρησαν σε ευθείες απειλές κατά της Πατρίδος μας.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα “Daily Sabah” στην ηλεκτρονική έκδοσή της, ο τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, είπε ότι η τουρκία «θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα κατά της Ελλάδος ύστερα από την άρνηση του δικαστηρίου να εκδόσει τους γκιουλενιστές τρομοκράτες στρατιώτες που συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου».
Ακολούθως, ο Τσαβούσογλου προσδιόρισε τις απειλές του, λέγοντας ότι θα σκεφτεί να ακυρώσει την συμφωνία για το «προσφυγικό», δηλαδή ουσιαστικά απειλεί ότι θα ανοίξει τις κάνουλες της λαθρομετανάστευσης και θα πνίξει την Ελλάδα με αφρικανούς και ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Αυτές οι απειλές Τσαβούσογλου, επί μίας αποφάσεως που νομικά ήταν αυτονόητη, οφείλει να λειτουργήσει ως ένας αφυπνιστικός κώδων για τους ευρωπαίους αξιωματούχους, αλλά και τους ελλαδίτες και κυπρίους πολιτικάντηδες, οι οποίοι διαπραγματεύονται την Κύπρο μας με τους κατακτητές. Θα πρέπει άπαντες να αντιληφθούν ότι ο τούρκος χρησιμοποιεί τις διαπραγματεύσεις μονάχα όταν αισθάνεται ανίσχυρος να πάρει αυτό που θέλει με… άλλους τρόπους ή προκειμένου να «παίξει» καθυστερήσεις.
Απέναντι στις τουρκικές απειλές δεν πρέπει επ’ ουδενί λόγω να υπάρξει υποχωρητικότητα και δεύτερες σκέψεις, αλλά αντ’ αυτού ισχυρή αποφασιστικότητα που θα τους κάνει, όπως παραδοσιακά συμβαίνει, να οπισθοχωρήσουν ατάκτως.
Θα πρέπει να υπάρξει άμεση καταγγελία σε όλους τους αρμόδιους διεθνείς φορείς, αποχώρηση από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων και εντολή στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να διαφυλάξει την εθνική μας κυριαρχία και την ασφάλεια των Ελλήνων.

«Κεραυνοί» Ερντογάν: «Ο Τσίπρας μου είχε υποσχεθεί ότι θα τους παρέδιδε σε 15 – 20 μέρες!


tsipras_erdogan_532_355 (1)
Μετά τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας ήρθε και η πρώτη αντίδραση του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην απόφαση του Αρείου Πάγου να μην εκδώσει στην Τουρκία τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη με ελικόπτερο λίγες ώρες μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου. Και είναι μια αντίδραση που προκαλεί ερωτήματα, καθώς ο πρόεδρος της Τουρκίας εμπλέκει την ελληνική κυβέρνηση και την κατηγορεί ούτε λίγο ούτε πολύ πως του είχε υποσχεθεί ότι οι Τούρκοι αιτούντες άσυλο θα παραδίδονταν στην Τουρκία!
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός, ισχυρίστηκε ότι την επόμενη μέρα αφού έγινε γνωστή η αυτομόληση των οκτώ αξιωματικών στην Ελλάδα, επικοινώνησε με την ελληνική κυβέρνηση και του υποσχέθηκε ότι το ζήτημα «θα λυθεί σε 15 – 20 μέρες»!
Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ερντογάν αναφέρθηκε και στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. «Η Ελλάδα δεν μας δίνει ακόμα τους «οχτώ» που βρήκαν καταφύγιο εκεί. Τους τηλεφώνησα μια ημέρα μετά την αυτομόληση και μου υποσχέθηκαν ότι θα μας τους παρέδιδαν σε 15 με 20 ημέρες».
«Οι πραξικοπηματίες προχώρησαν σε τρομοκρατικές πράξεις στην Τουρκία, και γι’ αυτό πρέπει να δικαστούν εδώ. Όσο καθυστερεί η έκδοσή τους τόσο θα επηρεάζεται σαφώς η εμπιστοσύνη ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα» «βρυχήθηκε» ο Τούρκος πρόεδρος!

ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! «Η Ελλάδα δεν μας δίνει τα καθάρματα»

erdogan
Άστραψε και βρόντηξε κατά της Ελλάδας ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
H ελληνική κυβέρνηση είχε υποσχεθεί ότι θα λύσει το θέμα 8 Τούρκων αξιωματικών σε 15-20 μέρες φέρεται σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, αμέσως μετά την απόφαση του Άρειου Πάγου.
«H Ελλάδα ακόμη δεν μας δίνει αυτά τα καθάρματα που διέφυγαν εκεί. Εγώ το αμέσως επόμενο απόγευμα τους τηλεφώνησα και μου υποσχέθηκαν ‘σε 15 – 20 ημέρες θα το λύσουμε. Αυτοί διέπραξαν τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία θα πρέπει να δικασθούν εδώ. Γίνεται να διαφύγουν και να δικασθούν εκεί; Η καθυστέρηση των εργασιών της έκδοσης και βέβαια είναι αιτία να κλονισθεί η εμπιστοσύνη», φέρεται να είπε ο Ερντογάν σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, επιστρέφοντας από περιοδεία σε χώρες της Αφρικής.
Τις δηλώσεις φιλοξενούν γνωστά έντυπα της Τουρκίας, όπως οι Hurriyet, Sabah, Haberturk και άλλα.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου