Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Ο φορτιστής που ΤΡΕΛΑΝΕ τον κόσμο! Αυτό τo power bank «έσπασε όλα τα ταμεία»! ΦΟΡΤΙΖΕΙ τα ΠΑΝΤΑ και… ΑΣΥΡΜΑΤΑ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ο φορτιστής που ΤΡΕΛΑΝΕ τον κόσμο! Αυτό τo power bank «έσπασε όλα τα ταμεία»! ΦΟΡΤΙΖΕΙ τα ΠΑΝΤΑ και… ΑΣΥΡΜΑΤΑ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Αυτή η startup θέλει να κρατήσει το laptop και το κινητό σας τηλέφωνο γεμάτα μπαταρία ακόμα και αν διασχίζεται την Κίνα με ποδήλατο για δύο μήνες!
Παρουσιάζοντας τον φορητό φορτιστή Omnicharge, το γνωστό πλέον σε όλους power bank, κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση μέσω της crowdfunding πλατφόρμας Indiegogo, κατά 4.259% μεγαλύτερη από τα αρχικά σχέδια, συγκεντρώνοντας πάνω από 3 εκατ. δολάρια!
Σε σύγκριση με άλλα power banks που διατίθενται στην αγορά, το Omnicharge είναι το ελαφρύτερο και επαναφορτίζεται σε τρεις ώρες. Διαθέτει οθόνη που δείχνει πόσος χρόνος απομένει για την πλήρη φόρτιση και έχει σύστημα διαχείρισης της θερμότητας.
charge
Παράλληλα, υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση όταν η συσκευή βρίσκεται στο πάνω μέρος της επιφάνειας του, κάτι που βοηθά ιδιαίτερα σε μια πτήση.
Το καλύτερο είναι ότι μπορεί να φορτίσει πέντε διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα!

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου