Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ! ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ! ΣΛΟΒΑΚΑ ! ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ – ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ! (ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ! ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ! ΣΛΟΒΑΚΑ ! ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ – ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ! (ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ  ΒΙΝΤΕΟ)


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
 ξεκαθαρίζουμε από την αρχή!
Η πράξη της συγκεκριμένης κυρίας δεν συμβαδίζει με τις αρχές των Ορθοδόξων Ελλήνων χριστιανών ! είναι κατακριτέα αυτή η πράξη τις ελαφρόμυαλης κυρίας  ! είναι ντροπή ! αίσχος !  σκεφτείτε ένας μουσουλμάνος να έκανε το ίδιο στο ιερό Ευαγγέλιο μας ! 
Αναβρασμός έχει προκληθεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από την προκλητικότατη κίνηση μιας
νεαρής κοπέλας.
Η μαυρομάλλα Σλοβάκα φαίνεται, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, να σκίζει σελίδες από το Κοράνι, το ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων. Στη συνέχεια το βίντεο τη δείχνει να ουρεί πάνω του και να του ρίχνει βενζίνη και να το καίει.
Ενώ τα κάνει αυτά απειλεί όλους τους Μουσουλμάνους που βρίσκονται στη «χώρα της», τη Σλοβακία. Τους αποκαλεί παράσιτα ενώ συγκεκριμένα ακούγεται να λέει πως «δε με νοιάζει αν είναι άντρας, γυναίκα ή παιδί. Θα τους κυνηγήσω όλους. Αλίμονο σε όποιον βρεθεί στο δρόμο μου. Κανείς δε θα με σταματήσει, κανείς».

Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου