Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν το νεφρό σας βρίσκεται σε κίνδυνο το σώμα σας θα σας στείλει αυτά τα 8 σημάδια

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν το νεφρό σας βρίσκεται σε κίνδυνο το σώμα σας θα σας στείλει αυτά τα 8 σημάδια


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Tα παρακάτω ζωτικά όργανα βρίσκονται κάτω από τον θωρακικό κλωβό και είναι υπεύθυνα για τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση, δηλαδή το φιλτράρισμα, του αίματος. Είναι απαραίτητα για όλες τις λειτουργίες του σώματος. Είναι επίσης υπεύθυνα για την υπερβολική ποσότητα υγρών ή άχρηστων ουσιών στον οργανισμό. Ρυθμίζουν τα επίπεδα των ηλεκτρολυτών, κρατάνε τα οστά υγιή και δυνατά, κάνουν περισσότερα ερυθρά αιμοσφαίρια και σταθεροποιούν την πίεση του αίματος.
Εάν τα νεφρά σας δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν σωστά, τότε η υγεία σας κινδυνεύει. Διαβάστε προσεκτικά παρακάτω για να αναγνωρίσετε και να αποφύγετε τα προβλήματα που συνδέονται με τη νεφρική ανεπάρκεια:
Όταν τα νεφρά αρχίζουν να μην κάνουν σωστά τη «δουλειά» τους, θα μας απαλλάσσουν όλο και λιγότερο από την περίσσεια υγρών και αυτό θα κάνει το πρόσωπο, τις αρθρώσεις και τα άκρα μας να φαίνονται πρησμένα.
Τα πρώτα σημάδια είναι τα εξής:
Η συσσώρευση αποβλήτων στο σώμα μας μπορεί να συνδεθεί με τη νεφρική ανεπάρκεια και το δέρμα μας μπορεί να βγάλει πολλά εξανθήματα που προκαλούν φαγούρα. Όλα τα απόβλητα συσσωρεύονται στο αίμα και κάνουν το δέρμα να φαίνεται ξηρό και ερεθισμένο. Οι λοσιόν και οι κρέμες μπορούν να βελτιώσουν λίγο την κατάσταση, αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα, όταν αυτό προέρχεται από μέσα.
Τα υγιή νεφρά παράγουν ΕΡΟ (ερυθροποιητίνη), μια ορμόνη που παράγει περισσότερα ερυθρά αιμοσφαίρια, τα οποία φέρνουν το οξυγόνο στα απαιτούμενα επίπεδα. Αν τα ερυθρά αιμοσφαίρια μειωθούν, τότε θα νιώθουμε κούραση η οποία θα έχει επιπτώσεις στον εγκέφαλο και τους μυς. Αυτό είναι επίσης σημάδι αναιμίας.
Είναι ένα κοινό πρόβλημα, αλλά θα μπορούσε να συνδέεται με νεφρική ανεπάρκεια. Εάν το σώμα δεν έχει αρκετό οξυγόνο, τότε αυτό οφείλεται στον μικρό αριθμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων που παράγουν το οξυγόνο. Η ποσότητα αυτών των κυττάρων του αίματος είναι συνδεδεμένη με τις βλαβερές τοξίνες που είναι συσσωρευμένες στους πνεύμονες.
Τα απόβλητα που συσσωρεύονται στο αίμα θα αλλάξουν τις προτιμήσεις σας σε τρόφιμα και θα προκαλέσουν κακή αναπνοή. Μια άλλη ένδειξη νεφρικής βλάβης αποτελεί η ανορεξία.
Το πόνος στο πάνω μέρος της πλάτης είναι ένα άλλο σύμπτωμα αυτής της κατάστασης. Ο έντονος πόνος μπορεί να οφείλεται σε λοιμώξεις ή πέτρες στα νεφρά.
Η κακή ροή του οξυγόνου στον εγκέφαλο είναι σημάδι σοβαρής αναιμίας και νεφρικής ανεπάρκειας. Αυτό προκαλεί έλλειψη εστίασης, ζάλη και προβλήματα μνήμης.
Ενσωματώστε πιο υγιεινά τρόφιμα στη διατροφή σας και προσθέστε περισσότερες αντιοξειδωτικές τροφές ή συμπληρώματα διατροφής.
tonwtiko.com
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου