Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

«Harmony of the Seas»: Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο μοιάζει με μικρή πόλη! (ΦΩΤΟ)

Είναι δύσκολο να χαρακτηρίσει κανείς το «Harmony of the Seas (HOTS)» ως κρουαζιερόπλοιο, αφού μοιάζει περισσότερο με μία πόλη που επιπλέει.  Το HOTS που έκανε το ντεμπούτο του πριν από μερικούς μήνες στο Ρότερνταμ έχει πλάτος περίπου 66 μέτρα και μήκος 362 μέτρα.    Το κρουαζιερόπλοιο μπορεί να φιλοξενήσει 8.500 άτομα από τα οποία οι 6.780 μπορούν να είναι επιβάτες.    Η εταιρεία Royal Caribbean φημολογείται ότι ξόδεψε παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να κατασκευάσει το πλοίο με 18 καταστρώματα, 23 πισίνες, 42 μπαρ και σαλόνια, τσουλήθρες, ένα θέατρο, σπα, χώρο που μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας, γυμναστήριο, ακόμα και παγοδρόμιο.  Πάρτε μια μικρή ιδέα..


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Είναι δύσκολο να χαρακτηρίσει κανείς το «Harmony of the Seas (HOTS)» ως κρουαζιερόπλοιο, αφού μοιάζει περισσότερο με μία πόλη που επιπλέει.
Το HOTS που έκανε το ντεμπούτο του πριν από μερικούς μήνες στο Ρότερνταμ έχει πλάτος περίπου 66 μέτρα και μήκος 362 μέτρα.
Το κρουαζιερόπλοιο μπορεί να φιλοξενήσει 8.500 άτομα από τα οποία οι 6.780 μπορούν να είναι επιβάτες.

Η εταιρεία Royal Caribbean φημολογείται ότι ξόδεψε παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να κατασκευάσει το πλοίο με 18 καταστρώματα, 23 πισίνες, 42 μπαρ και σαλόνια, τσουλήθρες, ένα θέατρο, σπα, χώρο που μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας, γυμναστήριο, ακόμα και παγοδρόμιο.
Πάρτε μια μικρή ιδέα..








Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου