Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ! Πώς μπορεί κάποιος να προσληφθεί στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ! Πώς μπορεί κάποιος να προσληφθεί στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Πλησιάζουμε περίπου στον έναν χρόνο από τον Σεπτέμβριο του 2016 που έπεσαν οι σχετικές υπογραφές και ολοκληρώθηκε το deal του ομίλου Σκλαβενίτη με την εξαγορά της Μαρινόπουλος σε μια προσπάθεια να εξυγιανθεί η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων σούπερ μάρκετ.
Σχεδόν όλα τα καταστήματα ανακαινίστηκαν, επαναλειτούργησαν, γέμισαν τα ράφια τους με φρέσκα προϊόντα και το νέο προσωπικό της Σκλαβενίτης, πρώην υπάλληλοι της Μαρινόπουλος, που ζούσαν επί μήνες στην εργασιακή ανασφάλεια, πλέον εργάζονται και πληρώνονται στην ώρα τους, ενώ αρκετοί χαμηλόμισθοι από αυτούς είδαν και αυξήσεις στο μισθό τους.
Η Σκλαβενίτης ωστόσο όλο αυτό το διάστημα χρειάστηκε νέο προσωπικό στο πλαίσιο μιας τόσο μεγάλης αναδιάρθρωσης και επέκτασης. Το ερώτημα που υπάρχει ευρύτερα είναι το πώς μπορεί κάποιος να προσληφθεί στην αλυσίδα του.
Όπως ίσως γνωρίζουν οι περισσότεροι, η εταιρεία έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από τους ανταγωνιστές της. Δεν διαθέτει ιστοσελίδα -επί χρόνια υπάρχει το sklavenitis.gr που γράφει «το site είναι υπό κατασκευή»!- ούτε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ κάθε εξώστρεφη ενέργεια την κάνει εκ των έσω. Εν ολίγοις, δεν υπάρχουν αγγελίες πρόσληψης σε σχετικές ιστοσελίδες, ούτε κανείς θα μάθει «επισήμως» πώς μπορεί να δώσει καν το βιογραφικό του σε περίπτωση που υπάρξει κάποια θέση εργασίας. 
Αντίθετα όλες οι άλλες μεγάλες αλυσίδες, όπως ο ΑΒ Βασιλόπουλος, η Μασούτης, τα Μy Market αλλά και τα Lidl, σχεδόν καθημερινά έχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας για τα καταστήματά τους, ζητώντας από ταμίες και πωλητές, μέχρι κρεοπώλες, ακόμα και γραφίστες, κειμενογράφους αλλά και διευθυντές!
Ο Σκλαβενίτης κι εδώ διαφέρει ακολουθώντας το «από στόμα σε στόμα». Δηλαδή, ένας υπάρξει κάποιο κενό σε θέση εργασίας, τότε το πρόβλημα λύνεται εκ των έσω, μέσω συστάσεων, ώστε να υπάρχει και πιο αποτελεσματική εποπτεία σε κάθε πρόσληψη.
Επομένως όσοι έχουν βάλει στόχο τους μια θέση εργασίας σε έναν από τους λεγόμενους τυπικούς εργοδότες, που τηρούν τα νόμιμα προβλεπόμενα, δε λειτουργούν τα καταστήματά τους τις Κυριακές και κάνουν ενίοτε και… αυξήσεις, τότε θα πρέπει να γνωρίσουν κάποιους από τους εργαζόμενους και διευθύνοντες καταστημάτων…
Πηγή ➤

5 σχόλια:

  1. T μαγαζιά του Σκλαβενίτη στο Βολο ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ..... Τα Χρισοτύγεννα έδωσε "δώρο" στους εργαζόμενους 8ωρους 100 ευρώ (με την υποχρέωση να ψωνίσουν μονον από το κατάστημά του!!!!!!) ενώ στους 4ωρους έδωσε ΜΟΝΟΝ 50, Δημιουργωντας έτσι αντιπάθειες δυσαρέσκεια και αίσθημα αδικίας..... στα μαγαζιά του ακόμα και σε μέρα αιχμής μπαίνουν ε λ α χ ι στ ο ι καταναλωτές (η διαφήμιση από στόμα σε στόμα βάσει των κανόνων του μάρκετινγκ είναι απλά χαζή έως ανυυπαρκτη) οι τιμές είναι πολύ ακριβές, η ανταγωνιστικότητα με τους άλλους ομίλους στο ναδίρ ενώ ήδη στο Βόλο έχουν κλείσει ΔΥΟ πρωην καταστήματα Μαρινόπουλος ενώ μάλλον ετοιμαζόμαστε για το τρίτο και μεγαλύτερο. Ο Σκλαβενίτης δεν απολύει. Δεν έχει δώσει ούτε ευρώ αύξηση, πετάει κάθε μέρα ως φθορά προϊόντα τα οποία θα μπορούσε να διαθέσει φθηνά στους πένητες εργαζόμενους τους (μέσος μισθός περίπου τα 370 ευρώ το μήνα). Τα πράγματα δ ε ν είναι όπως φαίνονται ότι είναι. Ο άνθρωπος είτε δεν ξέρει την δουλειά και έχει την νοοτροπία απλώς του "μεγαλομπακάλη" εποχής Ζήκου η κ α τ ι ά λ λ ο έχει στο νου έχοντας δανειστεί άπειρα εκατομμύρια ευρώ από τις τράπεζες (μιλάμε για ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ) ενώ τα περί ανακαινίσεων κλπ κλπ στην πόλη τουλάχιστον απεδείχθησαν ΠΑΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ....Το νου σας...... Να προσληφθείτε;;;; Εδώ γελάνε και τα πόμολα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε την μπουρδα ρε μπουζουκι γιατι εχω γνωστο που δουλευει σε καταστημα σκλαβενιτη ενω ηταν πριν στα carrefur και απο ημιαπασχοληση τον εκαναν 8ωρο στα 700 ευρω.ποιος ξερει τι εισαι.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Μου το αποδεικνυεις;;; εγώ μπορώ....Βόλο μένω παίξε βιολί τώρα.....

      Διαγραφή
  3. Απ τους καλητερους εργοδοτες της ελλαδος..οσοι μπαινουν βγαινουν μονο με συνταξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή