Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ??; ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ από την υπουργό Πολιτισμού – Έλαβε αποζημίωση και για τα διόδια της Αττικής Οδού! (ΦΩΤΟ)

ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ??; ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ από την  υπουργό Πολιτισμού – Έλαβε αποζημίωση και για τα διόδια της Αττικής Οδού! (ΦΩΤΟ)


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Κάθε όριο υπερβολής και… κακομοιριάς ξεπέρασε η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου ενόψει ταξιδιού της στην Κύπρο προκειμένου να υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την Κυπριακή Δημοκρατία για θέματα πολιτισμού.
Στην απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια με ημερομηνία 24 Αυγούστου το υπουργείο Πολιτισμού εγκρίνει στα έξοδα της κυρίας Κονιόρδου και της ειδικής της συμβούλου για θέματα διεθνών σχέσεων Κυβέλη-Αικατερίνη Κούβελα εκτός από την αναμενόμενη δαπάνη για τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή και το κόστος για τα διόδια της Αττικής Οδού!
Η Λυδία Κονιόρδου, δηλαδή, ζήτησε και θα λάβει ως αποζημίωση και το… ιλιγγιώδες ποσό των 5,60 ευρώ (2,80 ευρώ ανά διέλευση) για την συνεργάτιδά της.
Για να καλύψει, δε, πλήρως αυτά τα… δυσθεώρητα έξοδα για την συνεργάτιδά της η υπουργός Πολιτισμού προβλέπει αποζημίωση και για την περίπτωση που η ειδική γραμματέας διεθνών σχέσεων του υπουργείου της δεν πάρει το ΙΧ της αλλά λεωφορείο ή Μετρό καθώς στην απόφαση αναφέρεται ότι ζητείται έγκριση για να καταβληθούν «η αξία δύο (2) αεροπορικών εισιτηρίων οικονομικής θέσης μετάβασης-επιστροφής ΑΘΗΝΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΘΗΝΑ, καθώς και των εισιτηρίων ΜΜΜ ή της αξίας των διοδίων (εάν γίνει χρήση Ι.Χ. αυτοκινήτου) προς και από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για την κ. Κούβελα».
Με τον τρόπο αυτό, μάλιστα, καταφέρνουν να κρύψουν το υπερβολικό αίτημα για αποζημίωση διοδίων ή εισιτηρίων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς καθώς το συνολικό ποσό είναι της τάξης των 655,60 ευρώ λόγω των αεροπορικών εισιτηρίων.
Διαβάστε την απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού για την αποζημίωση του ημερήσιου ταξιδιού της Λυδίας Κονιόρδου και της στενής συνεργάτιδός της.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου