Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Διαγωνισμός για καθαρίστριες σε μεγάλο νοσοκομείο με μισθό ως 1.270 ευρώ!

Διαγωνισμός για καθαρίστριες σε μεγάλο νοσοκομείο με μισθό ως 1.270 ευρώ!


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σύναψη 280 ατομικών συμβάσεων εργασίας στον τομέα της καθαριότητας (260 καθαρίστριες/στές και 20 εργάτριες/τες) του Γ.Ν.Α Ευαγγελισμός. Πρόκειται για το προσωπικό που απασχολούνταν στον εργολάβο που είχε αναλάβει την καθαριότητα του νοσοκομείου.
Οι μισθοί τους ανέρχονται για παρεχόμενη εργασία 6 ωρών στο μικτό ποσό των 954,07€ και για εργασία 8 ωρών, στο μικτό ποσό των 1.272,10€(συμπεριλαμβανομένου του ανθυγιεινού επιδόματος και του επιδόματος 2 ανηλίκων τέκνων).
Σύμφωνα με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου, Νάγια Μητσάκη, με αυτόν τον τρόπο το προϋπολογισθέν δημοσιονομικό όφελος υπερβαίνει το 1.000.000 € σε ετήσια βάση.
«Στις 9.1.2018 έλαβε τέλος μετά από 20 χρόνια το καθεστώς των εργολάβων καθαριότητας. Οι εργαζόμενοι, ανταποκρίθηκαν μαζικά και με ιδιαίτερη ικανοποίηση στις νέες διαδικασίες πρόσληψης, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους και τον ενθουσιασμό τους κατά την υπογραφή των συμβάσεων. Οι ετεροχρονισμένες πληρωμές και η αβεβαιότητα που τους διακατείχε μέχρι πρόσφατα, έλαβε οριστικά τέλος», αναφέρει η κ. Μητσάκη.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου