Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Η μεγάλη ευκαιρία του ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ! Aν διαφωνεί για το Σκοπιανό, μπορεί να παραιτηθεί…

Η μεγάλη ευκαιρία του ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ! Aν διαφωνεί για το Σκοπιανό, μπορεί να παραιτηθεί…


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Παντως να μην το παίξει πατριώτης ο Παυλοπουλος για το Μακεδονικό. Εάν δεν συμφωνεί πλήρως με την πρόταση της Κυβέρνησης μπορεί να την αποτρέψει με την παραίτηση του.
press-gr.com

Σκοπιανό: Στον Παυλόπουλο σήμερα ο Τσίπρας – Αύριο ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς


Στο Προεδρικό Μέγαρο μεταβαίνει στις 18:30 σήμερα, Παρασκευή (26/01/2018) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα και ειδικότερα για το Σκοπιανό, μετά και τις επαφές που είχε στο Νταβός της Ελβετίας, με τον Σκοπιιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ.
Παράλληλα, το Σάββατο (26/01/2018) ο κ. Τσίπρας θα ενημερώσει κατ’ ιδίαν στο Μέγαρο Μαξίμου τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής για το θέμα του ονόματος.
Ενω τω μεταξύ, σήμερα στις 15:00 συνεδριάζει στο Μέγαρο Μαξίμου το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον κ. Τσίπρα, στον απόηχο των εξελίξεων για το ονοματολογικό, μετά και τις επαφές που είχε ο πρωθυπουργός με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ, στο Νταβός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρωθυπουργός θα έχει διαβουλεύσεις με τους συνεργάτες του προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης γύρω από το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός το πρωί συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και τον ενημέρωσε για το ταξίδι του στο Νταβός και τις εξελίξεις στα μέτωπα της οικονομίας και του ονόματος της γείτονος
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου