Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ! Γερμανία: Δεν έχει χρήματα για τους ηλικιωμένους της, αλλά ξοδεύει 93 δισ. για τους μετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ)

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ! Γερμανία: Δεν έχει χρήματα για τους ηλικιωμένους της, αλλά ξοδεύει 93 δισ. για τους μετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ)


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες από ηλικιωμένους της Γερμανίας. Κάποιοι πρέπει να πληρώνουν χιλιάδες ευρώ ετησίως για την υγειονομική τους περίθαλψη, ποσά που είτε δεν μπορούν να πληρώσουν είτε ποσά που οδηγούν σε οικογενειακές θυσίες.
Αποτελεί ντροπή το πώς η Γερμανία αντιμετωπίζει τους ανθρώπους που ανοικοδόμησαν την χώρα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στο παρακάτω βίντεο μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα για το πώς η χώρα αντιμετωπίζει τους ηλικιωμένους της:
Εν τω μεταξύ, η χώρα έχει μεγάλο προϋπολογισμό για τους μετανάστες. Ήδη το 2016 ο προϋπολογισμός των 93 δισ. ευρώ διατηρήθηκε μέχρι το 2020.
Καθώς γνωρίζουμε η χώρα δέχτηκε περισσότερους μετανάστες μετά, στο πλαίσιο της «οικογενειακής επανένωσης» για παράδειγμα. Δεν είναι παράλογο να σκεφτεί κανείς ότι ο προϋπολογισμός έφτασε τα 100 δισεκατομμύρια στο μεταξύ.
redskywarning.blogspot.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου