Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΤΩΡΑ! Περίεργες φήμες στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

ΤΩΡΑ! Περίεργες φήμες στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Άτυπο κυβερνητικό συμβούλιο στις 12 ,στο Μέγαρο Μαξίμου με κεντρικό θέμα τα ελληνοτουρκικά και φυσικά τη σύλληψη και φυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.
Η κατάσταση είναι δύσκολη στη διαχείρισή της και είναι προφανές ότι υπάρχει και προβληματισμός και μεγάλος εκνευρισμός. Ήδη τα πρώτα δημοσιεύματα που θέλουν το Μέγαρο Μαξίμου να σκέφτεται αλλαγές στην στρατιωτική ηγεσία, έκαναν την εμφάνισή τους. Δεν είναι αβάσιμα και σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι και αδικαιολόγητα. Νομίζουμε ότι ακόμη και η αξιωματική αντιπολίτευση που μέχρι στιγμής έχει τηρήσει υπεύθυνη στάση στο ζήτημα, θα συμφωνεί.
Ήδη έχουν αρχίσει και τα πρώτα…σενάρια άμυνας όσων πιθανόν διαβάζουν τα δημοσιεύματα και θεωρούν ότι τους αφορούν. Οι “πληροφορίες” -εντός εισαγωγικών η λέξη- για το ποιον “στηρίζουν οι Αμερικανοί” ή άλλες …ισχυρές δυνάμεις , κυκλοφορούν και προκαλούν γέλιο…
Εκεί στο Μαξίμου που θα συνεδριάσουν νομίζουμε ότι ξέρουν από πρώτο χέρι ότι οι Αμερικανοί δεν έχουν ανάγκη να …στηρίξουν κανένα Αρχηγό! Όλοι οι Αρχηγοί -όχι μόνο οι σημερινοί- είχαν άριστες σχέσεις με τους Αμερικανούς. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις στα χρόνια της μεταπολίτευσης.
Ας αφήσουν λοιπόν στην άκρη τις αστειότητες που ακούγονται κι ας διαχειριστούν την κρίση όπως πρέπει: με σοβαρότητα και με κριτήρια που έχουν να κάνουν με το πως η χώρα θα μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την ελληνοτουρκική κρίση. Αν κρίνουν αυτοί που αποφασίζουν ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στις ΕΔ ας τις κάνουν γρήγορα με κριτήρια επιχειρησιακά κι όχι με “κουτσομπολιά” και αστείες φήμες.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου