Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Η εντυπωσιακή καλλονη πρέσβειρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 της Ρωσίας με την αγάπη στα Ελληνικά νησιά – Είναι η νέα αγαπημένη του Πόυτιν; φωτο βιντεο

Η εντυπωσιακή καλλονη πρέσβειρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 της Ρωσίας με την αγάπη στα Ελληνικά νησιά – Είναι η νέα αγαπημένη του Πόυτιν;


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Την αγάπη της για τη Μύκονο διαφημίζει μέσω social media η Βικτόρια Λοπίρεβα, η ξανθιά δίμετρη κούκλα που είναι η πρέσβειρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 της Ρωσίας και, σύμφωνα με τις φήμες, η νέα αγαπημένη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν!
H Βικτόρια έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από τη Μύκονο, όπου λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής κρατώντας ένα ποτήρι κρασί στο χέρι. Μάλιστα η Ρωσίδα εύχεται στους διαδικτυακούς φίλους της να έχουν μια όμορφη Δευτέρα. Το βίντεο είναι από παλιότερες διακοπές της στη Μύκονο, οι οποίες όπως φαίνεται της έχουν μείνει αξέχαστες.
Η Βικτόρια, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, έχει κλέψει την καρδιά του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας. Η Βικτόρια πριν από λίγες μέρες μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram παρότρυνε τους 1,8 εκατομμύρια ακολούθους της να ψηφίσουν τον Πούτιν στις τελευταίες προεδρικές εκλογές. Μάλιστα την ημέρα των εκλογών επισκέφτηκε το κέντρο παρακολούθησης ψήφων στη Μόσχα. Η Βικτόρια μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγραψε: «Μια νέα εβδομάδα, αλλά με αέρα σταθερότητας για τα επόμενα έξι χρόνια».

Ποια είναι η Βικτόρια Λοπίρεβα
Η 34χρονη Βικτόρια Λοπίρεβα, πρώην Μις Ρωσία του 2003, είναι ένα πρόσωπο εξαιρετικά διάσημο κι αγαπητό στη χώρα της και γι αυτό ομόφωνα ψηφίστηκε ως πρέσβειρα της μεγάλης αυτής διοργάνωσης. Το κορίτσι έχει πολλά ενδιαέροντα, καθώς ασχολείται με την υποκριτική, την τηλεόραση και το μόντελινγκ. Περιοδικά όπως το Cosmopolitan, το Gala, το L’Oficiel, το Beauty, το Beauty Unlimited, έχουν φιλοξενήσει την Λοπίρεβα στις σελίδες τους, ενώ αρκετά συχνά η Ρωσίδα καλλονή γράφει μπλογκς στο διαδίκτυο.
Η Λοπίρεβα λατρεύει τα ταξίδια και την άνετη ζωή και αυτό φαίνεται από το λογαριασμό της στο Instagram όπου τακτικά ανεβάζει φωτογραφίες από τις περιηγήσεις της ανά τον πλανήτη.
lopireva_01
lopireva_02
lopireva_03
lopireva_04

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου