Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

TO EIΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! Ο Μάρκος Σεφερλής αγόρασε αμάξι για την Άσπα: «Λύγισε» ο ηθοποιός και η μητέρα της στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής (ΒΙΝΤΕΟ)

TO EIΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! Ο Μάρκος Σεφερλής αγόρασε αμάξι για την Άσπα: «Λύγισε» ο ηθοποιός και η μητέρα της στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής (ΒΙΝΤΕΟ)


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Την υπόσχεσή του τήρησε ο Μάρκος Σεφερλής και χάρισε στην Άσπα και τη μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου το αμάξι που χρειαζόταν για να μετακινείται η νεαρή κοπέλα που δίνει μεγάλη μάχη για να κερδίσει και πάλι τη ζωή που θέλησε να της στερήσει ο ίδιος της ο πατέρας.
Το νεαρό κορίτσι έχει μεγάλη αδυναμία στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος εδώ και χρόνια δεν έχει σταματήσει να την βοηθάει και να της συμπαραστέκεται με όποιον τρόπο μπορεί.
Την ημέρα που βγήκαν στην εκπομπή η Άσπα και η μητέρα της αποφάσισαν να του κάνουν μια έκπληξη και να τον ευχαριστήσουν.
Μόνο που ο αγαπημένος ηθοποιός τους επιφύλασσε μια ακόμα μεγαλύτερη και σπουδαία έκπληξη που κυριολεκτικά δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.
Ο Μάρκος όταν του ζητήθηκε από την Ζήνα Κουτσελίνη να προτρέψει τους τηλεθεατές να συνεισφέρουν οικονομικά προκειμένου να αγοραστεί το ειδικό αμάξι με το οποίο η Άσπα θα μπορεί να μετακινείται για τις φυσιοθεραπείες της εκείνος αποφάσισε να κάνει κάτι ακόμα καλύτερο.
Ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής πως σε ένα μήνα από σήμερα, θα έχει αγοραστεί το αμάξι και τα χρήματα που υπολείπονται για την αγορά του θα τα διαθέσει ο ίδιος.
Ο Μάρκος φυσικά τήρησε την υπόσχεση του, όπως κάνει πάντα και αγόρασε το αμάξι για την Άσπα, η οποία στην πρώτη της βόλτα πήγε στην εκκλησία, το βράδυ του Επιταφίου.
Δείτε τις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν σήμερα στην εκπομπή όταν ο Μάρκος εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη αλλά και η Σπυριδούλα με την Άσπα!

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου