Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Πανελλαδικό σοκ! ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ Στα γαϊδουράκια της Σαντορίνης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανελλαδικό σοκ!  ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ Στα γαϊδουράκια της Σαντορίνης! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Σκηνικό άλλων εποχών, που νομίζαμε ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, για ένα από τα γαϊδουράκια της Σαντορίνης, σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook o Σταύρος Σωπηλιάδης. Το βίντεο, που είδε τη δημοσιότητα την Τρίτη, προκαλεί ερωτήματα για την κατάσταση και των άλλων γαϊδουριών που αποτελούν μέρος της τουριστικής εικόνας του νησιού…
Στο βίντεο, που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα, το δύστυχο τετράποδο εμφανίζεται εξαντλημένο, να προχωράει με αργά βήματα, σχεδόν παραπατώντας, στα λιθόστρωτα σοκάκια του νησιού, καθώς έχει αναλάβει ρόλο υποζυγίου με τόσα δέματα που το βάρος τους θα προκαλούσε πρόβλημα και σε αυτοκίνητο!
«Σαντορίνη 2018… αυτοί είμαστε… αναρωτιέμαι αν αυτά τα γαϊδουράκια είναι τα πραγματικά ζώα στο νησί» σχολιάζει δηκτικά στο Facebook ο Σταύρος Σωπηλιάδης.
Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατο ρεπορτάζ της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail κατήγγελλε τη διαδρομή που τα γαϊδουράκια της Σαντορίνης αναγκάζονται να κάνουν τέσσερις με πέντε φορές επί καθημερινής βάσης, φορτωμένα με τουρίστες. Επί δεκαετίες τα γαϊδουράκια καλούνται να ανέβουν τα 520 πλακόστρωτα σκαλοπάτια που οδηγούν από το λιμάνι στα Φηρά.
«Με ήλιο τα ’βγαζα, με ήλιο τα ’βαζα, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;» που λέει και η –πικρή- παροιμία…
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου