Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Χαμός από μηνύματα και τηλέφωνα...Τι έχει γίνει Το σύστημα πληρωμών με κάρτες της εταιρείας Visa εμφανίζει προβλήματα στη λειτουργία του, εμποδίζοντας

Χαμός από μηνύματα και τηλέφωνα...Τι έχει γίνει  Το σύστημα πληρωμών με κάρτες της εταιρείας Visa εμφανίζει προβλήματα στη λειτουργία του, εμποδίζοντας


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Τι έχει γίνει
Το σύστημα πληρωμών με κάρτες της εταιρείας Visa εμφανίζει προβλήματα στη λειτουργία του, εμποδίζοντας την πραγματοποίηση κάποιων συναλλαγών στην Ευρώπη, μετέδωσε το Sky News.
«Είμαστε αυτή τη στιγμή αντιμέτωποι με μια διακοπή λειτουργίας που εμποδίζει την ολοκλήρωση κάποιων συναλλαγών με Visa στην Ευρώπη», ανακοίνωσε η εταιρεία με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Twitter.
«Ερευνούμε την αιτία και εργαζόμαστε να λύσουμε το πρόβλημα το ταχύτερο δυνατό».
Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να αναφέρει τον αριθμό χρηστών καρτών που έχουν επηρεαστεί.
Όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, καταναλωτές έλαβαν μηνύματα που τους έλεγαν ότι υπάρχει «διαταραχή των υπηρεσιών», γεγονός που σημαίνει ότι είναι αδύνατον να στείλουν ή να λάβουν χρήματα.
Η εταιρεία Visa ανακοίνωσε ότι το σύστημα πληρωμών της αντιμετωπίζει «διακοπή λειτουργίας» που εμποδίζει «κάποιες συναλλαγές» στην Ευρώπη.

Η Lloyds Bank εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας: «Είμαστε ενήμεροι ότι υπάρχει ένα ζήτημα που επηρεάζει πληρωμές με Visa, το οποίο ερευνάται. Οι συναλλαγές με ΑΤΜ και Mastercard δεν επηρεάζονται. Δουλεύουμε να λύσουμε το πρόβλημα όσο το δυνατόν πιο σύντομα».
skynews-visa-problems-cards_4325934
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου