Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Σύρονται σε εκλογές το Φθινόπωρο – Για…ηρωϊκή έξοδο ετοιμάζεται ο Τσίπρας

Σύρονται σε εκλογές το Φθινόπωρο – Για…ηρωϊκή έξοδο ετοιμάζεται ο Τσίπρας


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Για ηρωική έξοδο ετοιμάζεται ο Αλέξης Τσίπρας στην εναγώνια προσπάθειά του να γλιτώσει ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ από μια εκλογική συντριβή.
Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσονται τα σενάρια συνωμοσιολογίας που έχουν στόχο να δημιουργήσουν το υπόβαθρο για να δικαιολογήσουν την προσφυγή σε εκλογές μέσα στον Οκτώβριο.
Ο κυβερνητικός συνασπισμός βρίσκεται ήδη σε επικίνδυνη περιδίνηση ενώ το τοξικό νέφος που παράγει ο Πάνος Καμμένος απειλεί να πνίξει ό,τι έχει απομείνει από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα περιγράφουν με δραματικό τρόπο την αναγκαστική συνύπαρξη με τον Πάνο Καμμένο.
Η ταύτιση με τους ΑΝ.ΕΛ. απειλεί με περιθωριοποίηση και γελοιοποίηση τόσο την κυβέρνηση όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποίησε σε πρόσφατη σύσκεψη στο Μαξίμου κορυφαίο στέλεχος που ασχολείται με την επικοινωνιακή πολιτική.
Το ίδιο στέλεχος ανέλυσε στους συνεργάτες του πρωθυπουργού τα αποτελέσματα δύο νέων δημοσκοπήσεων, που διενεργήθηκαν για λογαριασμό της κυβέρνησης.
Οι απώλειες για τον ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνουν χαρακτηριστικά συντριβής, όχι μόνο στην Μακεδονία όπου εμφανίζει μονοψήφια ποσοστά αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Για πρώτη φορά σε γκάλοπ που διενήργησε το Μαξίμου, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ με αναγωγή φτάνουν το 18% ενώ αντίστοιχα η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη εμφανίζεται να αγγίζει το 34,5%.
Πρόκειται για μια διαφορά 16,5% που μπορεί να φτάσει και τις είκοσι ποσοστιαίες μονάδες αν συνεχιστεί ο κυβερνητικός κατήφορος.
Σύμφωνα με τους επικοινωνιολόγους του Μαξίμου το Μακεδονικό ήταν η αφορμή να ξεσπάσει η κοινωνία, η οποία έδειξε πρωτοφανή ανοχή για μια τριετία στους πειραματισμούς του Αλέξη Τσίπρα.
Η πλειοψηφία του λαού γνωρίζει πολύ καλά ότι εξαπατήθηκε γι’αυτό είναι οργισμένη και η οργή αυτή θα ξεσπάσει στις κάλπες, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές…
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου