Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Η πλάκα κατέληξε σε τραγωδία. Έδειξαν μηνύματά του, πήρε αποβολή και κρεμάστηκε

Η πλάκα κατέληξε σε τραγωδία. Έδειξαν μηνύματά του, πήρε αποβολή και κρεμάστηκε


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Απίστευτα τραγική κατάληξη είχε το κάζο που έκαναν συμφοιτητές του στον 22χρονο Edward Senior. Μοιράστηκαν τα μηνύματά του για κοπέλα, τον απέβαλαν από την Ιατρική Σχολή και κρεμάστηκε.
Ο 22χρονος Edward Senior δεν άντεξε τη διάσταση που πήρε η πλάκα των συμφοιτητών του και ντροπιασμένος έβαλε τέλος στη ζωή του. Τα μηνύματά του για το φλερτ με συμφοιτήτριά του μοιράστηκαν εκατοντάδες φορές και έγιναν viral, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Εκτός από εκατοντάδες συμφοιτητές του, είχαν στείλει τα μηνύματά του και στο άμεσα ενδιαφερόμενο πρόσωπο.
Στο δικαστήριο που εξετάζει την αυτοκτονία του έγινε γνωστό ότι ο 22χρονος, γνωστός και ως Ted, φοβήθηκε πως είχαν τελειώσει τα όνειρά του να γίνει γιατρός. Μετά το περιστατικό αποβλήθηκε από τη σχολή. Επέστρεψε τότε στο πατρικό του στη νότια Ουαλία και κρεμάστηκε λίγο αργότερα.
Η μητέρα του Diana είπε στο δικαστήριο πως υπήρξε αναφορά σε σχέση με την ανάρτηση στα social media. «Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί από τις περισσότερες διαλέξεις και από ένα φιλανθρωπικό event που είχε οργανώσει. Είχε βαθιά επίδραση στον ίδιο και γύρισε σπίτι».
Έφυγε από το σπίτι λέγοντας στους δικούς του ότι θα κάνει διάλειμμα από το διάβασμα. Λίγο αργότερα ο σύζυγός της Paul βρήκε τον 22χρονο κρεμασμένο από δέντρο. Έκανε τα πάντα να τον σώσει μέχρι να φτάσουν οι διασώστες αλλά ήταν ήδη αργά.
«Η απόφαση του Ted υπογραμμίζει τον κίνδυνο των social media. Έκανε μια ανάρτηση σε ιδιωτικό φόρουμ και μοιράστηκε εκατοντάδες φορές από τους φίλους του. Αυτό είχε ως συνέπεια να αποβληθεί από διαλέξεις και μια εκδήλωση που είχε οργανώσει. Απομονώθηκε από τους φίλους και συμφοιτητές του και θεώρησε ότι το μέλλον του ως γιατρός ήταν σε κίνδυνο» επισήμανε ο δικαστής.
«Συγκλονίστηκε από ένα λάθος. Τα λάθη είναι μέρος της ενηλικίωσης και μπορούν να αποδοθούν στην αφέλεια της νεότητας. Αλλά το μεγαλύτερο λάθος του Ted ήταν πώς το πήρε τόσο βαριά. Είμαι βέβαιος πως θα γινόταν ένας θαυμάσιος γιατρός και θα ήταν πιστός στην οικογένεια, τους φίλους και το πανεπιστήμιό του. Είχε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του».
Πηγή: Dailymail
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου