Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Φόρος ντεκολτέ στην Ιταλία;Φορούσε σέξι νυφικό και ο φόρος αυτός τής ανήκει Ιταλός ιερέας

Φόρος ντεκολτέ στην Ιταλία;Φορούσε σέ ξι νυφικό και ο φόρος αυτός τής ανήκει Ιταλός ιερέας


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤

Φόρος ντεκολτέ στην Ιταλία;Φορούσε σέξι νυφικό και ο φόρος αυτός τής ανήκει

Ιταλός ιερέας θέλει φόρο «ντεκολτέ» για τις νύφες που φορούν σέξι νυφικά

Την υιοθέτηση φόρου… ντεκολτέ επιθυμεί καθολικός ιερέας, ο οποίος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε έμπνευση από δικούς μας υπουργούς Οικονομικών. Ο λόγος για τον πάτερ Κριστιάνο Μπόμπο, που θεωρεί ότι τα ντεκολτέ γίνονται όλο και πιο άσεμνα τα τελευταία χρόνια, υποστηρίζοντας πως οι νύφες δείχνουν περισσότερη σάρκα του επιτρεπτού μπροστά στο ιερό. Γι’ αυτό θα πρέπει να πληρώνουν κι ένα είδος φόρου ευπρέπειας.

«Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα είδος προσφοράς που θα επιβάλλεται με την ευπρέπεια του φορέματος της νύφης, οι οποίες συχνά δείχνουν χυδαίες. Οπότε όσο πιο λίγα φορούν, τόσο περισσότερα θα πληρώνουν», αναφέρει ο ιερέας από το Οριάτζο, κοντά στη Βενετία, ο οποίος θέλει να εφαρμοστεί η λογική «ντύνεσαι λιγότερο πληρώνεις περισσότερο». 


O πατήρ Κριστιάνο Μπόμπο (Α) με τον καρδινάλιο Μοράλια 

Ο πατήρ Μπόμπο έγραψε στους ενορίτες του εκφράζοντας την ανησυχία του για τις νύφες που εμφανίζονται για τον γάμο τους στην εκκλησία φορώντας νυφικά «ακατάλληλα για τις περιστάσεις». «Τα νυφικά πρέπει να είναι καλόγουστα» είπε. 

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, τα σχόλια του ιερέα προκάλεσαν ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα της Ιταλίας, με ορισμένους να κάνουν λόγο για οπισθοδρομικές αντιλήψεις και άλλους να υποστηρίζουν πως μερικές νύφες το έχουν παρακάνει. «Είναι σα να γυρίζουμε στη δεκαετία του ‘40» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας Ιταλός στο διαδίκτυο. «Αν κάποιοι θέλουν να εμφανίζονται ημίγυμνοι στην εκκλησία, γιατί παντρεύονται στην εκκλησία;» διερωτήθηκε από πλευράς του ένας υποσ
τηρικτής του ιερέα. 

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου