Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΏΡΑ 09:43! ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ..

ΏΡΑ 09:43! ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ..


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Εξαφανισμένος από παντού
Ο Τσίπρας ξεπουλάει την Μακεδονία μας και αυτός….;
Κώστας Καραμανλής… Κουρασμένος… Και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του τα χέρια μου αρνούνται να αγγίξουν το πληκτρολόγιο του υπολογιστή… Λες και έχουν δική τους θέληση… Το ίδιο και τα δάκτυλα μου που βαριούνται να κινηθούν κατά μήκος των πλήκτρων για να γράψουν κάτι για αυτόν.
Κώστας Καραμανλής… Ο Ανύπαρκτος, του Ανύπαρκτου, τον Ανύπαρκτο, ω Ανύπαρκτε!

Κώστας Καραμανλής… Φτηνό άρωμα σε ακριβό μπουκάλι… Η μόνη δουλειά του είναι μπροστά στην οθόνη μιας τηλεόρασης να τραβάει, και αυτό με κόπο, τους μοχλίσκους από τα joystick μιας κονσόλας Playstation, στην προσπάθειά του να μη τον φάει το φαντασματάκι του Pac Man που τον έχει στριμώξει στη γωνία. Για τέτοιου βεληνεκούς πολιτικό μιλάμε, να ‘ούμ!

Εξαφανισμένος μέσα στη σιγουριά των χρημάτων και του «κούφιου» εξαιτίας του ιδίου, ονόματός του δεν έχει δώσει πρόσφατα δείγματα ζωής παρά μια φωτογραφία του στις 15 Δεκεμβρίου, που σαν χειμερινός κολυμβητής βουτά στα παγωμένα νερά της Ραφήνας.
Και χ…κε η φοράδα στ’αλώνι! Ρε παιδιά εδώ ο κόσμος καίγεται και η Μονίκ χτενίζεται… Αυτό θυμίζει η στάση του κατά τα άλλα Μακεδόνα πολιτικού που αντί να έχει βγάλει τον κόσμο στα πεζοδρόμια για το ξεπούλημα της Μακεδονίας από τους ΤΣΥ.ΡΙ.ΖΑ – ΣΑΝ.ΕΛΛ., αντί να έχει πάρει την BMW τζιπάρα του και να οργώνει απ’άκρη σ’άκρη τη Μακεδονία μας για να διατρανώσει την ελληνικότητά της, αυτός ΚΑΑΑΑΘΕΤΑΙ! Άντε και Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κώστα μου… Το αξίζεις για το ΤΙΠΟΤΑ που είσαι!

 ΣΧΟΛΙΟ ΣΕΛΙΔΑΣ Ε.Χ.Σ.  ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου