Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ! Οι π@στιές του ΤΗΛΕ-ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ Ατζούν στο Survivor-Τι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ για να μην ενοχλούνται οι ΤΟΥΡΚΟΙ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ! Οι π@στιές του ΤΗΛΕ-ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ Ατζούν στο Survivor-Τι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ για να μην ενοχλούνται οι ΤΟΥΡΚΟΙ


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Ο «νόμος» του Ατζούν Ιλιτζαλί βασιλεύει στο reality «Survivor: Ελλάδα – Τουρκία»! Ο «τηλε-σουλτάνος» των realities από τη θέση ισχύος στην οποία βρίσκεται φροντίζει να μην… ενοχλεί τους συμπατριώτες του με πλάνα που θα μπορούσαν να τους θορυβήσουν. Τι εννοούμε;
Τυχαίο που φέτος δεν βλέπουμε τους Ελληνες παίκτες να κάνουν τον σταυρό τους πριν από τα αγωνίσματα, να κρατούν τα φυλακτά τους ή να φιλούν τα κομποσκοίνια τους, όπως βλέπαμε σε προηγούμενα «Survivor»; Δεν νομίζουμε! Μάλλον ο Τούρκος παραγωγός, που «κρατά το καρπούζι, κρατά και το μαχαίρι», απαξιώνει τα σύμβολα της θρησκεία μας για να μην ενοχλεί τους ομοθρήσκους του.
Δεν φτάνει ο χλευασμός που έχουμε υποστεί στα social media για τη δύναμη και την αντοχή των παικτών της ελληνικής ομάδας από τους γείτονες, κάνοντας μάλιστα προσβλητικά σχόλια για το έθνος μας, μας χτυπούν τώρα σε ακόμα ένα ευαίσθητο σημείο, αυτό της πίστης μας.
Με την παραγωγή του reality να αποτελείται κατά πλειοψηφία (αν όχι εξ ολοκλήρου) από Τούρκους, η μεροληψία υπέρ τους κι εναντίον μας δεν είναι δα και δύσκολη δουλειά… Οπως ήδη έχουμε δει, άλλωστε, τα πάντα στην εκπομπή, από την επιλογή των παικτών μέχρι τα βρόμικα, συγκαλυμμένα πολιτικά νοήματα που περνούν μέσω των αγωνισμάτων, συγκλίνουν στην αποθέωση των Τούρκων.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου