Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΠΕΦΤΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ?? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ! ??(ΕΙΚΟΝΑ)

http://newschorissinora.blogspot.com/


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες!
Για πρώτη φορά ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντά στο γραφείο του, στον Λευκό Οίκο, έναν υπουργό.
Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε υπουργός.
Είναι ο υπουργός οικονομικών της Τουρκίας, γαμπρός και δεξί χέρι του τούρκου προέδρου Ερντογάν
Ο πρόεδρος Τραμπ δέχτηκε να συναντηθεί με τον γαμπρό του Ερντογάν και υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας Μπεράτ Αλμπαϊράκ! Είναι εξαιρετικά σπάνιο ο Αμερικανός Πρόεδρος να συναντά υπουργό ενός άλλου κράτους!
Ο Αλμπαϊράκ συνοδευόταν από τον γαμπρό και σύμβουλο του Τραμπ , τον Τζάρεντ Κούσνερ, με τον οποίο νωρίτερα είχαν συναντηθεί. Οικογενειακή υπόθεση.
Η συνάντηση είναι πολύ σημαντική και δείχνει ότι υπάρχει πολύ μεγάλο παρασκήνιο στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Τουρκίας. Το τουρκικό λόμπι φαίνεται ότι δουλεύει σε πολύ έντονους ρυθμούς και η συνάντηση Τραμπ-Αλμπαϊράκ δείχνει ότι κάποιο αποτέλεσμα υπάρχει.
Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε ο Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΙ, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ δήλωνε ότι οι S-400 θα αναπτυχθούν σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη. Δεν μπορεί να είναι αυτό συμβιβασμός ανεκτός από τις ΗΠΑ, αφού το πρόβλημα της Ουάσινγκτον δεν είναι που θα αναπτυχθούν τα ρωσικά συστήματα, αλλά η διαρροή δεδομένων των F-35 .Συνεπώς κάτι άλλο είναι το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης Ουάσινγκτον-Άγκυρας.
Η αποστολή του Αλμπαϊράκ στον Λευκό Οίκο προφανώς έχει να κάνει με την κατηφόρα που έχει πάρει η Τουρκία. Κατηφόρα στην οποία δεν μπορεί να “φρενάρει” αν έχει απέναντί του τις ΗΠΑ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου