Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Το Facebook διαγράφει τις δημοσιεύσεις σου με το έτσι θέλω ! Ορισμένοι χρήστες του facebook

http://police-voice.blogspot.com/


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤

Το facebook αντιμετωπίζει νέες δυσκολίες αφού δεν μπορεί να καταλάβει ποια post είναι γνήσια και ποια είναι spam. Ο άρχοντας των social media βρίσκεται άλλη μια φορά αντιμέτωπος με προβλήματα.

Τα post στο facebook διαγράφονται από μόνα τους, ακόμα και μετά την ανάρτησή τους από άλλους χρήστες. Το πρόβλημα φαίνεται ότι επηρεάζει μόνο κάποιες σελίδες στο facebook και ορισμένα είδη δημοσιεύσεων.
Ορισμένοι χρήστες του facebook έκαναν παράπονα για post τους που αφαιρέθηκαν και επισημάνθηκαν ως spam. Τα post αυτά δεν είχαν προκλητικό ή προσβλητικό περιεχόμενο, και όμως, διαγράφηκαν. Επίσης, οι πιο viral δημοσιεύσεις χαρακτηρίστηκαν ως spam από το facebook.
Το πρόβλημα δεν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή καθώς χρήστες από όλο τον κόσμο έχουν αναφέρει ότι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.
Στην πραγματικότητα πολλές δημοσιεύσεις πολιτικού περιεχομένου έχουν χαρακτηριστεί ως ακατάλληλες για άγνωστους λόγους. Πολλοί χρήστες υποστηρίζουν ότι αυτό γίνεται σκοπίμως. Το facebook θέλει να απομακρύνει υγιείς αντί- κυβερνητικές θέσεις σε μια προσπάθεια να καταστείλει την ελευθερία του λόγου.
Το facebook αφαιρεί επίσης post που δεν έχουν πολιτικό περιεχόμενο.
Εξακολουθεί να παραμένει άγνωστο το γιατί και κατά πόσο είναι διαδεδομένη αυτή η λογοκρισία. Οι λόγοι δεν έχουν διευκρινιστεί αν είναι τυχαίοι ή όχι.
Σύμφωνα με μια αναφορά του Daily Caller, ένας εκπρόσωπος του facebook δήλωσε: «Σφάλμα επηρέασε σήμερα τα αυτοποιημένα συστήματά μας, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένες αναρτήσεις έχουν χαρακτηριστεί εσφαλμένα ως ανεπιθύμετες. Εντοπίσαμε το πρόβλημα και το επιλύσαμε. Ζητάμε συγγνώμη σε όποιον έχει επηρεαστεί από αυτό».
ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ! ! 
Θα πρέπει να περιμένουν να δούμε αν αυτό είναι πράγματι ένα πρόβλημα στον αλγόριθμο του facebook.
ΥΓ1 ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΤΑ BLOG ΔΙΑΓΡΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΙΑ Η ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου