Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Ώρες αγωνίας για Έλληνα ορειβάτη στο Πακιστάν

http://www.newschorissinora.com/


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Ισλαμαμπάντ νοσηλεύεται 45χρονος Έλληνας, πατέρας τριών παιδιών που μετέβη στο Πακιστάν για να κάνει ορειβασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στο CNN Greece γιατρός με τον οποίο επικοινώνησε η οικογένειά του, ο άτυχος άντρας κατέβηκε χθες από τα 8.000 μέτρα στα 5.000 μέτρα ύψος αλλά το πρωί της Κυριακής ξύπνησε έχοντας εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του αλλά φαίνεται ότι θα αποφασιστεί μέσα στα επόμενα δυο 24ωρα το εάν θα κριθεί επιτακτική η μεταφορά του μεσω αεροδιακομιδής στη χώρα μας ενώ ο ασθενής δέχθηκε και την επίσκεψη του πρόξενου της Ελλάδας στο Πακιστάν ο οποίος και μετέφερε την ειδηση σε Έλληνα συνάδελφό του.

Οι γιατροί ελπίζουν ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας του αλλά και της εμπειρίας του σε ορειβατικές διαδρομές ο οργανισμός του θα αντεπεξέλθει και το αιμάτωμα θα απορροφηθεί.


Η γυναίκα του μεταβαίνει την Τρίτη στο Πακιστάν και τις επόμενες ώρες θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία μεταξύ νευροχειρουργών από την Ελλάδα και το Πακιστάν έστι ώστε να βρεθεί η κατάλληλη θεραπευτική αγωγή και η αντιμετώπιση για το περιστατικό αυτό.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου