Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Δημήτρης Ρίζος: Οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες στο «τελευταίο αντίο»

https://www.newschorissinora.com/


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Στο κοιμητήριο της Γλυφάδας η εξόδιος ακολουθία του εκδότη που έφυγε από τη ζωή στα 83 του
Στο κοιμητήριο της Γλυφάδας τελείται αυτή την ώρα η εξόδιος ακολουθία για τον Δημήτρη Ρίζο, τον δημοσιογράφο και εκδότη που έφυγε από τη ζωή στα 83 του, την Παρασκευή.

Οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία στον στον ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» δίνουν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και οι Αλεξανδρος Λυκουρέζος, Πάνος Καμμενος, Γιώργος Πολυχρονίου, Χρήστος Κοπελούζος, Αργύρης Ντινόπουλος και Ελίζα Βοζενμπεργκ.

«Είμαστε εδώ για να αποχαιρετήσουμε έναν μεγάλο Έλληνα, τον φίλο μας τον Δημήτρη Ριζο» ξεκίνησε τον επικήδειο λόγο του ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. «Όλοι εμείς που μεγαλώσαμε με τις εφημερίδες του, μεγαλώσαμε με τα κείμενα του. Ολοι εμείς που μαθαίναμε από τη δίκαιη κριτική του, έχουμε μόνο καλά να θυμόμαστε από έναν σπουδαίο άνθρωπο. Ήταν ένας κύριος με κάπα κεφάλαιο ένας μαχητής που δεν εχανε ποτέ την αξιοπρέπεια του. Ήταν εκεί για να μας στηρίζει και όχι για να τον στηρίζουμε. Εύχομαι εκ μέρους όλης της παρατάξεως θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

Άδωνις Γεωργιάδης για Δημήτρη Ρίζο

rizos-voultepsi-ena
Σοφία Βούλτεψη
rizos-pipili-ena
Φωτεινή Πιπιλή
rizos-ntinopoulos-ena
Αργύρης Ντινόπουλος
rizos-likourezos-ena
Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου