Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Κουκάκι: Κόρη γνωστού ηθοποιού συνελήφθη σε κατάληψη

https://www.newschorissinora.com/


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Δεκατρείς συλλήψεις έκανε η αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου στο Κουκάκι, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση κτιρίων τα οποία είχαν ανακαταληφθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μεταξύ των συλληφθέντων είναι και η ανήλικη κόρη σύμφωνα με πληροφορίες 16 ετών ενός γνωστού ηθοποιού ο οποίος μάλιστα πρωταγωνιστεί σε δημοφιλή σειρά τηλεοπτικού καναλιού που σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Συνολικά, σε οκτώ συλλήψεις, πέντε γυναίκες και τρεις άνδρες, προχώρησε η αστυνομία απόψε, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση του κτιρίου στην οδό Παναιτωλίου, στο Κουκάκι, το οποίο είχε ανακαταληφθεί.

Η συγκεκριμένη αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις 21:30, ενώ διενεργήθηκε με την παρουσία εισαγγελέα, όπως και αυτή που έγινε νωρίτερα, στην οδό Ματρόζου, στην ίδια περιοχή.


Υπενθυμίζεται, ότι στην επιχείρηση για την εκκένωση του κτιρίου της οδού Ματρόζου, στο Κουκάκι, που ολοκληρώθηκε στις 20:30, συνελήφθησαν τρεις άνδρες (ο ένας ανήλικος) και δύο γυναίκες. Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε σε εννέα προσαγωγές.
Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια. Σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία στις δύο επιχειρήσεις για την εκκένωση των κτιρίων τραυματίσθηκαν συνολικά 6 αστυνομικοί.
Πηγή ➤https://www.eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου