Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ! Για όλα τα νέα παιδιά που αναγκάστηκαν να φύγουν στο εξωτερικό για να μπορέσουν να βρουν μια δουλειά. ΜΠΕΤΥ ΜΠΑΖΙΑΝΑ! ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ.

https://www.newschorissinora.com/


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η Μπαζιάνα μένει. Μπορεί να μην ήταν λέκτορας, μπορεί να μην έχουμε δει δημοσιευμένα βιβλία της, αλλά έγινε στο «πιτς φιτίλι» επίκουρη καθηγήτρια.
Όπως διαβάζουμε στον «Ταχυδρόμο» της Μαγνησίας «την πόρτα της Πρυτανείας στον Βόλο πέρασε για να ορκιστεί η επίκουρη πλέον καθηγήτρια του πανεπιστημίου, Μπέτυ Μπαζιάνα». Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκε, και τον Σεπτέμβριο θα διδάσκει στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Λαμίας. Η ορκωμοσία έγινε «αθόρυβα» και η Μπαζιάνα παρέμεινε στον Βόλο για έναν καφέ, όπως αναφέρει το e-thessalia. Σημειώνεται πως η Περιστέρα Μπαζιάνα εξελέγη με ομόφωνη απόφαση, δηλαδή με ψήφους 11-0, στην προκηρυσσόμενη θέση Επίκουρου Καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών  στη Λαμία πέρυσι τον Ιούλιο. Η προκήρυξη της θέσης έγινε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 2-8-19. Επί της διαδικασίας δεν υπήρξαν ενστάσεις, ωστόσο, μπορούν να κατατεθούν και δύο μήνες μετά τον διορισμό στη θέση αυτή.
Εντυπωσιακή άνοδος
Η πρόοδος της συντρόφου του Τσίπρα στον κόσμο της ελληνικής δημόσιας εκπαίδευσης είναι αξιοθαύμαστη πάντως! «Αγκάθι» είχε υπάρξει μια ειδική ρύθμιση το 2016, επί υπουργίας Νίκου Φίλη που -τυχαία- της επέτρεπε να μεταταχθεί από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο ΕΜΠ. Ως γνωστόν η Μπαζιάνα σπούδασε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών. Σε μια πρώτη προσπάθεια να βρει δουλειά, είχε κάνει τα χαρτιά της ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Καθώς, όμως, τα πρώτα Μνημόνια απαγόρευαν τις προσλήψεις καθηγητών, η κυρία Μπαζιάνα αιτήθηκε τη μετάταξή της ως δασκάλα στο Δημοτικό. Τον Φεβρουάριο του 2014 αποσπάστηκε ως ερευνήτρια στο ΕΜΠ. Μετά ακολούθησε η Κοζάνη, μια θέση στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Όσο η κυρία Μπαζιάνα δίδασκε στην Κοζάνη, στο υπουργείο Παιδείας προετοίμαζαν μία ρύθμιση, επί υπουργίας Φίλη. Η ρύθμιση ουσιαστικά ήρε τον περιορισμό στις μετατάξεις. Κάνοντας χρήση αυτού του νόμου, έλαβε θέση διδάσκουσας στα εργαστήρια των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ. Τον Σεπτέμβριο του 2017, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού στο Πεκίνο η κυρία Μπαζιάνα είχε αναγορευτεί επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων της κινεζικής πρωτεύουσας. Τώρα πλέον έγινε επίκουρη στη Λαμία. Και φυσικά έπεται συνέχεια.
ΧΤΥΠΗΜΑ — η μποξ

2015: Δασκάλα Η/Υ σε δημοτικό
2016: Το καλοκαίρι αποσπάται ως διδάσκουσα στο Παν/μιο Δυτ. Μακεδονίας
2016: Στα τέλη του έτους αποσπάται στο ΕΜΠ
2017: Μονιμοποιείται στο ΕΜΠ ως διοικητική υπάλληλος
2018: Διορίζεται διδάσκουσα στο ΕΜΠ
2020: Ιούλιος –  Εκλέγεται επίκουρη καθηγήτρια στο Παν/μιο Θεσσαλίας.
IMG-20200702-WA0016
ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ! Για όλα τα νέα παιδιά που αναγκάστηκαν να φύγουν στο εξωτερικό για να μπορέσουν να βρουν μια δουλειά. Για όλους τους Έλληνες πολίτες που κάθε μέρα προσπαθούν να αυξήσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα για ένα καλύτερο αύριο…αλλά τους τρώει στη στροφή η Κ. Μπαζιάνα και κάθε Μπαζιάνα  …
Πηγή ➤https://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου