Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Θρίλερ στα Βίλια: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το φρικιαστικό έγκλημα – Έρευνα σε 20 εξαφανισμένες Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε

https://www.newschorissinora.com/


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤

Γιατί άφησε στο θύμα το εσώρουχό του; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα αναδεικνύει την ψυχοσύνθεση του δράστη αλλά και την απόσταση στον «κύκλο» επαφών του θύματος, αναφέρουν στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, αναφορικά με τη μακάβρια ανακάλυψη της νεκρής γυναίκας μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια Αττικής.

Στην περίπτωση ανακάλυψης των στοιχείων ταυτότητας της άτυχης γυναίκας, δεν αποκλείεται να αποτελέσει ισχυρό στοιχείο για την πορεία των ερευνών.

Οι αξιωματικοί διαπιστώνουν την επιμονή του δράστη για απόκρυψη της σορού, 200 μέτρα μέσα σε δασώδη περιοχή, με επιδιωκόμενο στόχο να κερδίσει χρόνο μέχρι τον εντοπισμό της, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του. Από τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας, δεν προέκυψαν σημάδια εξωτερικών κακώσεων, κάτι που θα αναδειχθεί σήμερα μετά την νεκροτομή του σώματος από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ο θάνατος να είναι ασφυκτικός, από παθολογικά αίτια ή από χρήση ναρκωτικών και ενδεχομένως να μην μπορεί να διαπιστωθεί εξαιτίας της προχωρημένης σήψης.

Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για γυναίκα κάτω των 40 ετών, με ύψος περίπου 1,60, καστανά μαλλιά και ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά. Ο χρόνος θανάτου τοποθετείται τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα. Οι αστυνομικοί έχουν ανασύρει φακέλους δηλώσεων εξαφάνισης γυναικών του τελευταίου τριμήνου και έχουν επικεντρωθεί σε 20 φακέλους.

Αρχικά έγινε λήψη αποτυπωμάτων από το θύμα σε μία προσπάθεια αναζήτησης στοιχείων ταυτότητάς του. Σε περίπτωση που αυτά προκύψουν και αντιστοιχούν σε κάποιες από τις δηλώσεις εξαφανίσεων, τότε θα γίνει αντιπαραβολή DNA με συγγενείς πρώτου βαθμού. Αν η ταυτότητα του θύματος δεν εξακριβωθεί, τότε δεν αποκλείεται να δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφία του μέσω ηλεκτρονικής ανασύστασης προσώπου, αναζητώντας σχετικές πληροφορίες.

Χθες αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών «σάρωσαν» το σημείο που εντοπίστηκε η βαλίτσα με το σώμα της γυναίκας (φωτό) αναζητώντας στοιχεία. Η τοποθεσία είναι μερικές δεκάδες μέτρα δίπλα από την Παλαιά Εθνική Οδό στη θέση Κάζα. Ενα μονοπάτι οδηγεί στο δύσβατο σημείο στο οποίο εντόπισαν οι κυνηγοί την βαλίτσα, το οποίο είναι καλυμμένο από θάμνους.

Θρίλερ στα Βίλια: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα

Σε 38χρονη Κινέζα που είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020, όταν και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της ανήκει η σορός που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις και επειδή το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη.

Όπως αναφέρει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος, από την αρχή τα πρώτα στοιχεία έκαναν λόγο για γυναίκα κάτω των 40 ετών, με ύψος περίπου 1,60, καστανά μαλλιά. Οι αστυνομικοί μάλιστα είχαν ανασύρει φακέλους δηλώσεων εξαφάνισης γυναικών του τελευταίου τριμήνου και είχαν επικεντρωθεί σε 20 φακέλους. Στη συνέχεια  εξέτασαν λιγότερους και τελικά κατόρθωσαν να ταυτοποιήσουν το θύμα.

Χθες αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών «σάρωσαν» το σημείο που εντοπίστηκε η βαλίτσα με το σώμα της γυναίκας αναζητώντας στοιχεία.

Η τοποθεσία είναι μερικές δεκάδες μέτρα δίπλα από την Παλαιά Εθνική Οδό στη θέση Κάζα. Ενα μονοπάτι οδηγεί στο δύσβατο σημείο στο οποίο εντόπισαν οι κυνηγοί την βαλίτσα, το οποίο είναι καλυμμένο από θάμνους.

Οι αξιωματικοί διαπιστώνουν την επιμονή του δράστη για απόκρυψη της σορού, 200 μέτρα μέσα σε δασώδη περιοχή, με επιδιωκόμενο στόχο να κερδίσει χρόνο μέχρι τον εντοπισμό της, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Από τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας, δεν προέκυψαν σημάδια εξωτερικών κακώσεων, κάτι που  αναδείχθηκε και σήμερα μετά την νεκροτομή του σώματος από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν, πάντως, ο θάνατος να είναι ασφυκτικός, από παθολογικά αίτια ή από χρήση ναρκωτικών αλλά αυτό δεν μπόρεσε να διαπιστωθεί εξαιτίας της προχωρημένης σήψης.

Πηγή ➤ https://eleftherostypos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου