Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Made in USA: Το κίνημα «παραιτηθείτε» ήρθε και στην Ελλάδα!!!



Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Στις 3 Αυγούστου 2013 φτάνει στο Κίεβο, ο πολύπειρος Αμερικανός Πρέσβης  Geoffrey R. Pyatt, για να αναλάβει επισήμως καθήκοντα, ως ο νέος Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ουκρανία.
Πέρασαν ακριβώς 3 χρόνια, όταν στο Κίεβο της Ουκρανίας αρχίζουν να διοργανώνονται μέσω των SOCIAL MEDIA «ειρηνικές» διαδηλώσεις με σύνθημα «Γιαννουκόβιτς Παραιτήσου»!!! Διοργανωτές του νέου και πρώτο-εμφανιζόμενου αυτού κινήματος στην Ουκρανία, τα μέλη των Ακροδεξιών και Ναζιστικών μορφωμάτων του Κιέβου, με την πλήρη υποστήριξη της Українська Греко-Католицька Церква («Ουκρανική Ελληνική Καθολική Εκκλησία») οι γνωστοί ΟΥΝΙΤΕΣ του ΠΑΠΑ, του σχισματικού «Πατριαρχείου Κιέβου» και της Πρεσβείας των ΗΠΑ στο Κίεβο, με ιδιαίτερα ενεργό ρόλο του τότε Πρέσβη Geoffrey R. Pyatt.
Ο Geoffrey R. Pyatt συνεπικουρούμενος από κλιμάκια των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, οργάνωσε όλο το σχέδιο για την πτώση της Κυβέρνησης Γιαννουκόβιτς.
Τα συνθήματα συγκεκριμένα! «Γιανουκόβιτς Παραιτήσου», «Η Ουκρανία ανήκει στην Ευρώπη», «Τέλος στην Οικονομική Εξαθλίωση», «Αλλαγή Πολιτικής Τώρα»…. Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά;
Στην πλατεία Μαϊντάν στήνονται οδοφράγματα, ξένοι μισθοφόροι και πράκτορες οργανώνουν την αντί-κυβερνητική εξέγερση, στο παιχνίδι μπαίνει και η Εκκλησία. Διοργανώνονται βραδιές προσευχής για την Ουκρανία, Παπικοί, Ουνίτες και «Ορθόδοξοι» του «Πατριαρχείου Κιέβου», όλοι σε μία σκηνή που τοποθετήθηκε στο κέντρο της πλατείας Μαϊντάν, προσεύχονται για την Ελευθερία της Ουκρανίας από την  «κακιά» Ρωσία και τον «Δικτάτορα» Γιαννουκόβιτς. Θλιβερά επεισόδια, φωτιά, καταστροφές, αίμα παντού πλέον των 100 νεκρών….
Την επανάσταση πλατείας Μαϊντάν την υποστήριξαν οι Δυτικές περιοχές της Ουκρανίας (οι Ουνίτες), ενώ οι Ανατολικές Περιφέρειες όχι. Τα αποτελέσματα, γνωστά…
Ελλάδα 2016!!!
Μάϊος 2016, η Αμερικανική Κυβέρνηση αποφασίζει τον διορισμό νέου Πρέσβη στην Ελλάδα. Ποιος αλήθεια είναι; Μα….ποιος άλλος από τον Geoffrey R. Pyatt!!!
Άμεσα, διοργανώνεται στην Ελλάδα, από τα SOCIAL MEDIA «ειρηνικό» κίνημα με σύνθημα «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ»!!! Σας θυμίζει κάτι αυτό;
Κάποιοι θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι Ουκρανία. Κάποιοι επιβουλεύονται το μέλλον της Ελλάδας. Κάποιοι οδηγούν τον Έλληνα στην απόλυτη καταστροφή.
Ύποπτη η αρχική «άγνοια» των «Δημοκρατικών» κομμάτων και η μετέπειτα στήριξη τους σε ένα κίνημα που οι αρχικές τους ανακοινώσεις, μιλούν για «άγχρωμη» πολιτικά διαδήλωση!
Οποιοδήποτε «απελευθερωτικό» κίνημα , που δεν έχει τις ρίζες του, στην Ελληνική Παράδοση, στην Ελληνική Ιστορία, στην Ορθοδοξία, είναι κίνημα Προδοσίας, σχεδιασμένο από ξένα κέντρα εξουσίας, από μυστικές υπηρεσίες, απ όλους αυτούς οι οποίοι μας οδήγησαν μέχρι και σήμερα στην οδυνηρή αυτή εθνική κατάπτωση.
Όσο και εάν διαφωνούμε με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όσο και αν επικρίνουμε καθημερινά την απόλυτη παράδοση Τσίπρα – Καμμένου στα εκβιαστικά διλήμματα των Ξένων Κέντρων, που έχουν ως αποτέλεσμα την πλήρη εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού και την τελεία υποδούλωση των Ελλήνων, παρ’όλα αυτά δεν πρέπει να πέσουμε θύματα μίας μεθοδευμένης κίνησης των ξένων κυβερνήσεων, που σαν σκοπό θα έχει την δημιουργία εσωτερικών αναταράξεων στην ελληνική κοινωνία και με προέκταση τον διαμελισμό της Ελλάδας.
Τσίπρας και Μητσοτάκης, ολίγον διαφέρουν. Ψήφισαν και οι δύο κοινά αντί-χριστιανικά Νομοσχέδια, όπως το Σύμφωνο Συμβίωσής. Έχουν κοινές πολιτικές. Δεν διαφέρουν σε κάτι.
Τα «κοράκια» βρίσκονται πάνω από την Ελλάδα και συναγωνίζονται ποιος θα διαχειριστεί τον Ελληνικό πλούτο. Ο καθένας, έχει επιλέξει την δική του πολιτική μαριονέτα!
Επομένως, Έλληνα, πρόσεξε! Μην είσαι ευκολόπιστος! Όλοι αυτοί που διοργανώνουν την αυριανή διαδήλωση, είναι όλοι όσοι σε οδήγησαν , σ αυτή την κατάντια.
Κανένας εξ αυτών, δεν μιλάει για Ελλάδα! Σύνθημα τους είναι η πεθαμένη Ευρώπη!
Η Σωτηρία της Πατρίδας μας θα έρθει από τους Έλληνες!!!
Για να σωθεί η Ελλάδα, χρειάζεται άμεσα να στραφούμε στην Ελλήνο-Ορθοδοξία!!!
Για να σωθεί η Ελλάδα, πρέπει όλοι οι Έλληνες να γυρίσουμε στις ρίζες και τις Παραδόσεις μας!!!
Για να σωθεί η Ελλάδα, είναι αναγκαίο να διδαχθούμε από την αδούλωτη Ελληνική Ιστορία!!!
Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τους ξένους, αλλά έχει ανάγκη εμάς, τα παιδιά της!!!
dioptra-news.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου