Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Η εξωγήινη Μούμια της KGB στην Αίγυπτο! – Μήπως δεν είναι φάρσα; (ΒΙΝΤΕΟ)



Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Μια «εξωγήινη υπόθεση», που έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν, έχει έρθει ξανά στην επικαιρότητα. Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο φιλμ, υποτίθεται της σοβιετικής KGB, το οποίο λέγεται ότι δείχνει την ανακάλυψη μιας εξωγήινης μούμιας από Σοβιετικούς και Αιγυπτίους, στην Αίγυπτο, την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.
Η όλη υπόθεση, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, είχε το κωδικό όνομα «Πρόγραμμα ISIS». Ήταν η κωδική ονομασία της ανακάλυψης του εξωγήινου σώματος ενός «αρχαίου αστροναύτη».
Στο «Πρόγραμμα ISIS» συμμετείχαν, όπως λέγεται, πολλοί αιγυπτιολόγοι από τη Σοβιετική Ακαδημία Επιστημών, επιστήμονες και στρατιωτικοί ειδήμονες.
Επικεφαλής ήταν ο Σάμι Σαράφ, κοντινός άνθρωπος του τότε προέδρου της Αιγύπτου Αμπντέλ Νάσερ.
Στο βίντεο βλέπουμε άνδρες με σοβιετικές στολές να ανοίγουν μια σαρκοφάγο, σε ένα αρχαίο τάφο στο οροπέδιο της Γκίζας, και να βρίσκουν τα λείψανα μιας μούμιας που θεωρήθηκε εξωγήινης καταγωγής.
Η μούμια είχε δύο μέτρα ύψος και ο ραδιενεργός άνθρακας έδειξε ότι ήταν 13.000 ετών, ήταν δηλαδή παλαιότερη του Κατακλυσμού, που προκλήθηκε από την τήξη των παγετώνων, πριν 12.000 χρόνια.
Στο βίντεο βλέπουμε τους στρατιώτες να εισέρχονται στον τάφο δίχως προστατευτικές στολές και να τρέπονται σε φυγή τρομοκρατημένοι μόλις άνοιξαν τη σαρκοφάγο κι αναδύθηκαν αναθυμιάσεις από το εσωτερικό της.
Στη συνέχεια βλέπουμε τους άνδρες να επιστρέφουν με ειδικές στολές και μάσκες.
Ντοκιμαντέρ ανέφερε ότι υπάρχουν μαρτυρίες από υψηλόβαθμους τότε αξιωματικούς της KGB, οι οποίοι βεβαίωσαν ότι η μούμια δεν ήταν ανθρώπινη.
Ο εξωγήινος της KGB στην Αίγυπτο - Μήπως δεν είναι φάρσα; (video)
Ο Βίκτορ Ιβάνιβιτς, φερόμενος ως Ρώσος επιστήμονας, υποστήριξε ότι υπάρχουν έγγραφα που επιβεβαιώνουν το «Πρόγραμμα ISIS» που είχε ως στόχο να εξασφαλίσει «εξωγήινα κείμενα και τεχνολογία που ήταν αποθηκευμένα επί χιλιετίες σε έναν μυστικό τάφο στη Γκίζα, με την ελπίδα ότι μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικούς σκοπούς».
Ο ίδιος τόνισε ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μια μικρή ομάδα Ρώσων επιστημόνων και στρατιωτικών ειδικών ανακάλυψαν έναν τάφο στην Αίγυπτο το 1961».
«Στα έγγραφα δεν αναφέρεται τι ακριβώς βρέθηκε μέσα στη σαρκοφάγο. Μόνο από πηγές στα ανώτερα κλιμάκια της KGB γνωρίζουμε ότι βρέθηκε ένα εξωγήινο ον που είχε πεθάνει το 10.000 π.Χ.».
Στον ίδιο τάφο βρέθηκαν 15 κιβώτια με εξωγήινα αντικείμενα και ιερογλυφικές επιγραφές, οι οποίες όταν μεταφράστηκαν μίλαγαν για «φτερωτές θεότητες».
Πολλοί έσπευσαν να διαψεύσουν τα πλάνα ως ψεύτικα και σύγχρονα, δημιουργημένα ως φάρσα στην εποχή μας και μάλιστα με ψηφιακή τεχνολογία.
Σε όλους αυτούς όμως ξεφεύγει μια σημαντική λεπτομέρεια. Η όλη υπόθεση είχε γίνει ντοκιμαντέρ από τον διάσημο ηθοποιό Ρότζερ Μουρ το 1998 με πολλούς να επιμένουν από τότε ότι πρόκειται για φάρσα και τίποτα περισσότερο.
Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ:
diadrastika.com
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου