Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Με ποιους τρόπους οι μεγιστάνες του κόσμου προετοιμάζονται για το τέλος του πλανήτη!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Με ποιους τρόπους οι μεγιστάνες του κόσμου προετοιμάζονται για το τέλος του πλανήτη!


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Ο αμερικανικός δείκτης Dow Jones έφτασε για πρώτη φορά τις 20000 μονάδες αλλά αντί να γιορτάζουν, ορισμένοι από τους πλουσιότερους του πλανήτη χτίζουν καταφύγια και προετοιμάζονται για πιθανή Αποκάλυψη.
Αγοράζουν σπίτια στη Νέα Ζηλανδία, η οποία αποτελεί δημοφιλή προορισμό σε περίπτωση καταστροφής. Ο δισεκατομμυριούχος Peter Thiel εξασφάλισε εκεί ιδιοκτησία και υπηκοότητα.
Κάποιοι επιλέγουν να μπουν ακόμη και στο χειρουργείο. Ο συνιδρυτής και CEO της διαδικτυακής κοινότητας Reddit, Steve Huffman έκανε επέμβαση ματιών με λέιζερ, ούτως ώστε να μπορεί να είναι πιο ανεξάρτητος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Εκτός από την επέμβαση, ο Huffman έχει συγκεντρώσει όπλα, πυρομαχικά αλλά και μοτοσικλέτες ώστε να μην κολλήσει σε μποτιλιάρισμα εάν γίνει κάποια εκκένωση.
Ο πρώην επικεφαλής τομέα προϊόντων του Facebook, Antonio Garcia Martinez, αγόρασε δασικές εκτάσεις στην Κασκάντια και τις γέμισε με γεννήτριες, ηλιακούς συλλέκτες και πυρομαχικά, αναφέρει ο The New Yorker.
Η προετοιμασία για την Ημέρα της Κρίσης διασχίζει και πολιτικά όρια. Όταν ο Barack Obama εξελέγη για δεύτερη θητεία, οι συντηρητικοί άρχισαν να προετοιμάζονται συγκεντρώνοντας κονσέρβες και χρυσά νομίσματα, σύμφωνα με τον The New Yorker.
Περισσότεροι από τους μισούς δισεκατομμυριούχους της Silicon Valley έχουν προετοιμαστεί για μια κρίση, είτε φτιάχνοντας ένα καταφύγιο, ένα δεύτερο σπίτι ή σημείο εκκένωσης, εκτιμά ο συνιδρυτής του LinkedIn, Reid Hoffman.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου