Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ??Νέα ανάρτηση της Μαρίας Δεναξά για το σήριαλ της ταβέρνας στη Σύρο και η απάντησή της για το «αν θέλεις μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνεις» (ΦΩΤΟ)

Νέα ανάρτηση της Μαρίας Δεναξά για το σήριαλ της ταβέρνας στη Σύρο και η απάντησή της για το «αν θέλεις μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνεις» (ΦΩΤΟ)


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Όταν η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά κατήγγειλε, πριν λίγες ημέρες στο facebook, ταβέρνα στον τόπο καταγωγής της, τη Σύρο, σίγουρα δεν φανταζόταν την απήχηση που θα είχε η ανάρτησή της, καθώς τα όσα έγραψε έγιναν αμέσως viral στο διαδίκτυο.
Η δημοσιογράφος, η οποία ζει και εργάζεται στη Γαλλία, την «πάτησε» σαν τουρίστας όπως έγραψε και ακριβοπλήρωσε τους θαλασσινούς μεζέδες που παρήγγειλε με την παρέα της. Επίσης, τόνισε στο κείμενο της πως στο κατάστημα δεν υπήρχαν πουθενά αναρτημένες οι τιμές, δεν υπήρχε POS και στην απόδειξη δεν αναφέρονταν τα πιάτα που παρήγγειλαν. Φυσικά, λίγο μετά ήρθε και η απάντηση από την υπεύθυνη της ταβέρνας η οποία έγραψε, μεταξύ άλλων, στη σελίδα της στο facebook ότι «όποιος θέλει να τρώει μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνει».
Χθες, η Μαρία Δεναξά «ξαναχτύπησε» στο facebook με ανάρτηση της για το συγκεκριμένο θέμα, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί καθόλου στα όσα έγραψε για εκείνη η υπεύθυνη της ταβέρνας.
Σε κείμενο της με τίτλο «Μικρογραφία της ελληνικής νοοτροπίας», γράφει ότι της έκανε εντύπωση το γεγονός πως συντοπίτες της έβαλαν εναντίον της, κατηγορώντας την ότι είχε πρόθεση να δυσφημήσει τον τόπο της, τη Σύρο. Μάλιστα, στο τέλος δημοσιεύει και κάποια από τα σχόλια που της έκαναν εντύπωση.
Διαβάστε τη νέα της ανάρτηση:

Η Μαρία Δεναξά κατήγγειλε ταβέρνα στη Σύρο: Προκάλεσε αντιδράσεις και αυτή είναι η απάντησή της


Πολλά σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση της δημοσιογράφου Μαρίας Δεναξά για τον υψηλό λογαριασμό που πλήρωσε σε ταβέρνα της Σύρου. 
Συγκεκριμένα η γνωστή ανταποκρίτρια έγραψε: 
«Είπαμε να βγούμε για μεζέ και την «πατήσαμε»... σαν τουρίστες!
1 κομμάτι χταπόδι (1 μικρό πλοκάμι), 18 ευρώ! Τα δύο 36! 5 ροδέλες καλαμάρι τηγανητό 11 ευρώ, συν ένα μπουκάλι νερό και κουβέρ 54,50 ευρώ! Και φυσικά ούτε το δείγμα χταποδιού αλλά ούτε και το καλαμάρι ήταν φρέσκα. Κι όχι δεν τα ζύγισαν μπροστά μας γιατί δεν είναι ΤΟ εστιατόριο.
Ένα μικρό μαγαζί είναι στριμωγμένο μεταξύ ενός γωνιακού καταστήματος και ενός ιχθυοπωλείου, σε δρόμο περαστικό που οδηγεί στα μανάβικα της Ερμούπολης, σε χρώματα και διακόσμηση τυποποιημένου φολκλόρ. Στο άκουσμα των γαλλικών η σερβιτόρα μας πέρασε για ξένους, παρόλο που διευκρινίσαμε ότι μιλάμε άπταιστα ελληνικά. Εκείνη έκανε πως δεν άκουσε. Όπως δεν άκουσε ότι ζητήσαμε τιμοκατάλογο τουλάχιστον τρεις φορές. Άρχισε να αραδιάζει τι έχει το κατάστημα και χαλαροί από τις διακοπές, αλλά κυρίως ανυποψίαστοι, παραγγείλαμε τα παραπάνω...
Η γεύση τυποποιημένη, όχι όμως οι τιμές όπως διαπιστώσαμε λίγη ώρα αργότερα. Παρόλο που δεν ήταν ευκολοχώνευτες, ζητήσαμε ως ... καλοί «τουρίστες», να πληρώσουμε με τραπεζική κάρτα αλλά όπως μας είπαν το κατάστημα δεν διαθέτει POS και παίρνει μόνο μετρητά, ενώ στην απόδειξη δεν υπάρχει καμία αναφορά από τα πιάτα που παραγγείλαμε. Όποιος ψάξει να βρει στο κατάστημα (στο οποίο τρώνε πολλοί τουρίστες), που υπάρχουν αναρτημένες οι τιμές, απλά θα χάσει τον χρόνο του, τουλάχιστον μέχρι σήμερα... Σύρος, Αύγουστος 2017».

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου