Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΕΛΛΑΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ – ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣ ...???

ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  Η ΕΛΛΑΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ – ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣ ...???


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
Σε μια περίοδο που η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού με τα Μνημόνια που έχουν γονατίσει τους Έλληνες, οι άθλιοι  που έχουν στρογγυλοκαθήσει στο Μαξίμου ετοιμάζονται να προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ κάτι που αναμένεται να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην ελληνική κοινωνία.
Γη της Επαγγελίας κατάντησαν τη χώρα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ προσφυγολάγνοι αφού το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ετοιμάζει εκτεταμένο πρόγραμμα εκμάθησης δεξιοτήτων και παροχής εργασίας για τους πρόσφυγες.
Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες εντατική είναι η συνεργασία μεταξύ των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής, Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξης, με σκοπό την παροχή προς τους… «δοκιμαζόμενους» μετανάστες βασικών γνώσεων επικοινωνίας και κατόπιν επαγγελματικών δεξιοτήτων, κυρίως, στον αγροτικό τομέα. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου μελετά την προοπτική παραχώρησης γης αρχικά σε 1.000 έως 1.500 πρόσφυγες για να απασχοληθούν με τις καλλιέργειες. Αν και ακόμα το υπουργείο δεν έχει αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί αυτό το πρόγραμμα, ο προσανατολισμός του είναι οι πρόσφυγες, κυρίως από εμπόλεμες περιοχές, να απασχοληθούν άμεσα ώστε να μην αποτελούν κοινωνικό κίνδυνο και να μην εκτραπούν προς παράνομες ή παραβατικές ενέργειες.
ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ! Προσφέρουν ελληνική γη σε αλλοδαπούς ως άλλοι κατακτητές για να σταματήσουν να σφάζουν και να κλέβουν.
Σκέψεις των ιθυνόντων είναι να υπάρξουν περιοχές στη Μακεδονία ή τη Βοιωτία όπου θα μπορέσουν να απασχοληθούν οι πρόσφυγες-καλλιεργητές, όμως η κυβέρνηση δεν μένει μόνο σε αυτόν τον σχεδιασμό. Συγκεκριμένα, ήδη οι αρμόδιες ομάδες του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι σε επικοινωνία με συνδικάτα, την ΠΑΣΕΓΕΣ, τη ΓΣΕΕ, ακόμα και τους βιομηχάνους, με στόχο να οργανώσουν προγράμματα απασχόλησης των μεταναστών.
Η ελληνική γη που μάτωσε τα προηγούμενα χρόνια και είναι μαζί με τον τουρισμό το μεγάλο κεφάλαιο της χώρας, θα καλλιεργείται από λαθρομετανάστες που έφυγαν από τις χώρες τους για να σωθούν στη μπανανία.
Την ίδια ώρα, οι αγρότες μας παρηκμάζουν και δεινοπαθούν από την δυσβάστακτη φορολογία και τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές που έχουν επιβάλλει τα Μνημόνια. Όμως, αυτά δεν ισχύουν για τους μετανάστες που η αντιεθνική Κυβέρνησή μας χαϊδεύει τα αυτιά όπως διατάζουν οι ιδεοληψίες τους.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου