Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Απασφάλισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Χρυσοπληρωμένος τενεκές του Τσίπρα» ο Καρανίκας «τρομαγμένο κράχτη»

Απασφάλισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Χρυσοπληρωμένος τενεκές του Τσίπρα» ο Καρανίκας «τρομαγμένο κράχτη»


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤

Τον χαρακτηρίζει «τρομαγμένο κράχτη», εύχεται «περαστικά» και καταλήγει: «Τα ψέματά σας τελειώσανε. Και οι μέρες σας είναι μετρημένες»

Σε πολύ σκληρό ύφος ήρθε πάλι μέσω facebook η απάντηση της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου στα όσα της πρόσαψε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας για τους πλειστηριασμούς.


Το πρωί της Κυριακής, ο κύριος Καρανίκας ανέβασε μια είδηση στο προφίλ του, που έλεγε πως ο πλειστηριασμός που απέτρεψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου την περασμένη εβδομάδα ήταν για μία βίλα και χρέη 2,5 εκατ. ευρώ, και σχολίασε: «Αριστεριστές σε απόγνωση σώζουν βίλες αστών λαμόγιων.... Το κίνημα υπέρ των πλουσίων που είναι μπαταχτσήδες προχωράει με την βοήθεια των Λαεν και Πλεύση Ανταρσυα.... στον βούρκο τους, στο πλάι της Δεξιάς....και των λαμόγιων». Η ανάρτηση του Καρανίκα κατέβηκε λίγες ώρες μετά, χωρίς εξήγηση...



Η κυρία Κωνσταντοπούλου χαρακτηρίζει τον Νίκο Καρανίκα «χρυσοπληρωμένο τενεκέ του Τσίπρα» και «τρομαγμένο κράχτη», του εύχεται περαστικά και καταλήγει: «Τα ψέματά σας τελειώσανε. Και οι μέρες σας είναι μετρημένες».



Ολόκληρη η ανάρτησή της: Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ για τη χώρα, από τους (χρυσο)πληρωμένους τενεκέδες του Τσίπρα.
Ο προχθεσινός ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ήταν σε πολύ μικρή ιδιοκτησία (κατοικία 68 τ.μ. σε μικρό οικόπεδο, συνολικής εμπορικής αξίας 60.000 ευρώ), για οφειλή 50.000 σε Τράπεζα, με τιμή πρώτης προσφοράς 60.000 ευρώ.
Τα στοιχεία είναι δημόσια και τα έχω βγάλει από χτες.
Για όποιον ενδιαφέρεται.
Για τους υπόλοιπους τρομαγμένους κράχτες, περαστικά.
Τα ψέματά σας τελειώσανε. Και οι μέρες σας είναι μετρημένες

Πηγή ➤http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου