Hmeromhnia

τελευταιες αναρτησεις

Tel Anartisis

Translate ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ NEWS

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΦΟΒΕΡΟ! Πόσοι κοιτάνε στα κρυφά το κινητό των συντρόφων τους;

ΦΟΒΕΡΟ! Πόσοι κοιτάνε στα κρυφά το κινητό των συντρόφων τους;


Ειδήσεις χωρίς σύνορα blog ➤
H περιέργεια είναι επίμονος σύμβουλος και συχνά οδηγεί σε αδιακρισίες. Το κρυφό τσεκάρισμα του κινητού του/της συντρόφου, αποτελεί πράξη που προκαλεί ντροπή, γεγονός που δεν αποτρέπει αρκετούς να ενδίδουν.
Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον η ιστοσελίδα therooster.com που πραγματοποίησε μεγάλη έρευνα γύρω από το σεξ και τις σχέσεις θέτοντας το ερώτημα: «Τσεκάρετε το κινητό του/της όταν δεν είναι μπροστά»;
Το 56,2% απάντησε πως δεν το έχει κάνει ποτέ γιατί δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια πράγματα. Στον αντίποδα ένα 18% που απαντάει πως υποκύπτει σε αυτόν τον τοξικό πειρασμό, «μερικές φορές, όταν το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο».
Τέλος ένα 14% που πολύ συνειδητά πατάει τον κωδικό και μπαίνει όταν ο κάτοχος του τηλεφώνου κάνει το σφάλμα να απομακρυνθεί, για να τσεκάρει αν το έτερον του ήμισυ είναι φρόνιμο ή απλά κάπως έξυπνο ώστε να σβήσει ό,τι δεν πρέπει να δει κανείς.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μάλιστα, δύο συμμετέχοντες δήλωσαν πως είναι αδύνατον να ψάξουν το κινητό του συντρόφου τους από στιγμή που είναι ζευγάρι κι έχουν ένα τηλέφωνο το οποίο μοιράζονται.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου